Отидете към основна версия

1 718 3

Джей Ло с триумф на наградите People's Choice (СНИМКИ)

  • people's choice-
  • награди на публиката-
  • изборът на публиката-
  • награди-
  • церемония

Певицата Деми Ловато, която преживя тежка 2020 г., беше водеща на церемонията

В условията на коронавирусна пандемия - със социално дистанцирани включвания на победители и връчващи отличия и с виртуална публика "на живо", в Санта Моника, Калифорния, за 46-и път бяха раздадени наградите "Изборът на публиката" ("People's Choice"), съобщава Deadline, цитират life.dir.bg.

Призовете са единствените в Холивуд, които се раздават в областта на киното, музиката и телевизията и са гласувани изцяло от публиката.

Вместо пред реална публика на живо, водещата Деми Ловато откри шоуто в "Баркър Хангар" в Санта Моника, заобиколена от екрани, показващи хора, които гледат церемонията у дома. "Суперфеновете от цялата страна", както ги нарече Ловато, бяха част от ВИП секция и също помагаха за оповестяването на имената на призьорите. Водещата откри церемонията с откровена реч за нещата, през които е преминала през годината, като не пропусна да спомене и неволите си с годежа с Макс Ерик и разтрогването му.

Със свои изпълнения на церемонията за наградите "Изборът на публиката" се представиха Джъстин Бийбър и дуетът Клоуи и Хали.

Сред звездите, които връчваха отличия, бяха Алисън Бри, Арми Хамър, Биби Рекса, Кристина Хендрикс, Машин Гън Кели, Тифани Хадиш, Тайлър дъ Криейтър.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.

Свързани новини