Отидете към основна версия

3 840 8

Трейлърът на новия „Джон Уик“ лъха на носталгия по „Матрицата“

  • джон уик-
  • киану рийвс-
  • лорънс фишбърн-
  • дони йен-
  • скот адкинс-
  • кино

Филмът изглежда отново ще задава стандартите в съвременния екшън

Снимка: БГНЕС

„Джон Уик: Част 4“ официално има своя първи трейлър и смело можем да заявим, че от него лъха на носталгия по „Матрицата“. При това все по правилния начин.

Киану Рийвс за пореден път влиза в ролята на съвършения наемен убиец, който иска да пренареди баланса на силите в подземния свят.

Лорънс Фишбърн ще се завърне в ролята на Боуъри Кинг, след като за пръв път го видяхме във втория филм от поредицата.

Майсторът на бойните изкуства Дони Йен също се присъединява към екипа и това гарантира страхотно зрелище с каскади и ръкопашен бой. Компания там ще му правят други легенди в бранша, като Хироюки Санада, Марко Зарор и Скот Адкинс.

Впечатление прави и появата на Бил Скарсгард, който се изстреля във висините на Холивуд с интерпретацията си на Пениуайс от поредицата „То“.

Иън МакШейн междувременно се превърна в задължителна част от каста на „Джон Уик“ и ето, че отново е тук.

Наталия Тена пък ще зарадва почитателите на „Игра на тронове“ и „Хари Потър“, като най-накрая ще я видим в екшън от подобен ранг.

На режисьорския пулт отново застава Чад Стахелски, за да гарантира, че четвъртата част няма да отстъпва по нищо на предшествениците си.

Премиерата на „Джон Уик: Част 4“ ще бъде на 24 март 2023 г., което за съжаление означава, че има още доста време преди да видим финалния продукт.

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 25 гласа.

Свързани новини