Отидете към основна версия

13 981 16

Шокиращи признания на учасниците във ВИП Брадър

  • шокиращи-
  • признания-
  • учасниците-
  • вип брадър

В лайфа снощи, звездите разкриха пред зрителите за изнасилвания, злоупотреби с алкохол и секс за пари, които са били част от живота им

Лайфът на Вип Брадър, който беше излъчен снощи разбуни духовете покрай нашите ВИП-ове. В мисия за спечелване на седмичния си бюджет съквартирантите разкриха най-интимните си моменти и съкровени тайни.

Фолк певицата Кали сподели, че два пъти е ставала жертва на изнасилване.

Асен Месечков пък, на 20 години е преборил рака. Той призна в ефир и това, че е правил секс с мъже и с жени, но не е гей:

„Бил съм с мъже, бил съм и с жени“, каза Месечков и заяви, че вече е приключил с „разследването“ за себе си и иска семейство.

Йорданка Христова потвърди клюките, които упорито се въртяха за дъщеря й, за това че Ивана има връзка с бившата приятелка на певицата Люси Дяковска – Камелия. 

Мис Плеймейт Елена Кучкова също потвърди слуховете около себе си, че има връзка с политик. Той се занимавал с политика, но не бил в активна фаза. Мъжът до Кучкова също така бил и разведен.

Влади Въргала разказа, че има големи изпитания в семейството си. Той призна за проблемите си с алкохола и това, че се е борил с помощта на специалисти. Семейството му обаче е било плътно до него:

"Нищо не помагаше. Тогава открих силата на вярата и дадох обет, че няма да пия и пуша", разказа той. Въргала сподели още, че е имал сериозни финансови проблеми и, че обича жена си:

"Причината да вляза в предаването е, че я обичам", каза Въргала и сподели, че не е убеден, че ще е с нея до края на живота си.

Мистър България Мартин Мартинов уличи Жени Калканджиева в лъжа като призна, че е имал връзка с нея. Калканджиева категорично отричаше слуховете, че преди време е била с Мартинов.

„Бил съм с Жени“, каза моделът като добави, че е бил влюбен в нея и всички около тях са знаели за това включително и Тачо.

В любовния триъгълник между Калканджиева, Тачо и Зорница Линдарева, манекенката Линдарева призна, че има силиконови импланти в гърдите, които си е сложила преди 10 години, но едната й създавала проблеми и били за смяна. Зорница призна и това, че още изпитва чувства към Тачо с когото е имала фантастични интимни моменти. Той обаче не бил първият женен мъж в живота й.

Жени Калканджиева се разплака в ефира и призна, че е побесняла не заради секса между съпруга й и моделката, а защото Тачо е допуснал тя да научи за това от вестник.

"Ядосах се, защото научих последна, а трябваше да бъда първа", каза през сълзи Калканджиева.Тя разкри още, че е правила групов секс с участието на съпруга си. "Той трябва да спи и с други жени", смята Калканджиева.

Евгени Минчев призна, че е правил секс за пари и има 15 апартамента, от които поне един е купен с тези пари. Той обвини съквартирантите си, че не са искрени в признанията си.

Даже нападна приятелката си Йорданка Христова като я нарече „комунистическа певица“. Този скандал доведе до разваляне на отношенията в Политбюро, като и двамата след това взаимно се номинираха за изгонване от къщата.

На първите номинации, които се проведоха след седмичната мисия, 8 гласа за изгонване получи Зорница Линдарева, а Евгени Минчев - 6. Номинирани за изгонване бяха и Иво Аръков и Атанас Месечков.

Големият брат обаче реши те да не напускат веднага къщата, а да се върнат в трудово-възпитателното общежитие. Минчев пък беше спасен, защото е член на Политбюро и има имунитет.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини