Отидете към основна версия

2 165 1

Задържаха Шварценегер за каране на колело без каска

  • шварценегер-
  • колело-
  • каска-
  • мелбърн

Градските разпоредби предвиждат глоба от 146 австралийски долара ($110) за велосипедисти без каскаГрадските разпоредби предвиждат глоба от 146 австралийски долара ($110) за велосипедисти без каска

Полицаи от австралийския град Мелбърн са спрели в  понеделник известния актьор Арнолд Шварценегер за  каране на колело без каска, съобщава АП.
Силите на реда са обяснили на актьора, че нарушава  разпоредба и след това са го пуснали със съвет да  си купи каска от съседния магазин срещу $5.

Градските разпоредби предвиждат глоба от 146  австралийски долара ($110) за велосипедисти без  каска. По традиция на туристите се разясняват  правилата без да се глобяват, уточниха от  полицията. Оттам уточняват, че техни служители са  забелязали група от велосипедисти без каски. Те  били спрени, за да им се разяснят правилата.  Тогава полицаите забелязали, че сред тях е и  известният холивудски актьор.

Арнолд Шварценегер е в Мелбърн заради годишния  конкурс по бодибилдинг "Арнолд Класик", така и да  наблюдава състезание от Формула 1.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини