Last news in Fakti

16 Юни, 2024 11:48 1 598 5

Гордън Рамзи е „късметлия, че е жив" след тежък инцидент с велосипед (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • гордън рамзи-
  • инцидент-
  • каска-
  • велосипед-
  • катастрофа

Кулинарят сподели, че е претърпял тежък инцидент с велосипед, от който все още се възстановява

Гордън Рамзи е „късметлия, че е жив" след тежък инцидент с велосипед (ВИДЕО+СНИМКИ) - 1
Снимка: Shutterstock

Гордън Рамзи има „много важно послание за всички татковци“ след тежък инцидент с велосипед тази седмица.

Знаменитият готвач публикува в своя Instagram специално видео послание, с което сподели, че е късметлия, че е жив, благодарение на каската си, след “наистина лош инцидент” докато карал колелото си в Кънектикът.

“Наистина ме разтърси”, казва във видеото 57-годишният Рамзи.

“Честно казано, късметлия съм, че съм тук. Тези невероятни хирурзи, лекари, медицински сестри и болницата, които се грижеха за мен тази седмица, бяха невероятни. Но, честно казано, трябва да носите каска. Не ме интересува колко кратко е пътуването. Не ме интересува факта, че тези каски са скъпи. Те са от решаващо значение. Дори и с децата, на кратко пътуване, трябва да носите каска.”

Кулинарната звезда каза, че за щастие не е счупил кости или е получил някакви “сериозни наранявания” но разкри огромна синина по торса си. Той не сподели какво точно се е случило, но подчерта поуката от случката - не пренебрегвайте каските и безопасността на пътя.

“Малко съм насинен, приличам на лилав картоф”, написа Гордън Рамзи шеговито към публикацията. “Сега съм късметлия, че стоя тук”, повтори отново той. “Боли ме. Това беше брутална седмица. И някак си го преживявам. Но не мога да ви кажа колко е важно да носите каска.”

Гордън Рамзи, който обича да кара колело в свободното си време от години и е запален маратонец и триатлонист, има шест деца със съпругата си Тана Рамзи.

Ресторантьорът завърши разказа си, като пожела на всички „страхотен ден на бащата и бъдете в безопасност“.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    7 6 Отговор
    Бог Ви е Спасил
  • 2 Какъв кулинар

    11 6 Отговор
    този е пълен дъждовник
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 българин 777

    6 2 Отговор
    е и на кой му пука на шмайзера има 30 ресторанта него ли да мисля - обикаля света за още пари няма надъване сбръчкания шотландец
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.