Отидете към основна версия

5 287 0

Великденски изкушения за всеки вкус

  • великден-
  • обяви-
  • bazar.bg

Дни преди Великден търсим все по-оригинални предмети, с които да украсим празнично дома си или пък да подарим на близките си. Някои от предметите с великденска тематика, обаче могат да се ползват през цялата година. Сред тях са ръчно рисувани Великденски чаши. Цената им е 7 лв., сочи справка в сайта за безплатни обяви Bazar.bg. За някои бродерията може да е остаряло изкуство, но яйца „облечени” във Великденска бродерия могат да бъдат доста оригинален подарък. Стойността им е 6 лв. Има избор между патенца, зайчета и кокошчици в пастелни и много добре съчетани цветове. Ако търсите по-евтин, но също така ефектен дизайн на яйцата, които боядисвате, може да си купите лепенки за яйца на стойност 0.50 ст. Особеното на лепенките, произведени в Украйна, е че са изработени от специален хранителен материал - термосвиваема лента. Всека лента има формата на чорап и включва 7 лепенки.

Традиционният Великденски венец тази година струва 12 лв. Диаметърът на въпросния е 25 см. Друга, по-атрактивна украса, е Великденско пано – заек. Стойността на произведението, което е ръчна изработка, е 7 лв. Изработено е от хартия и е поставено в дървена рамка.

За по-практичните дами има и Великденски кухненски кърпи. Направени са от памук и микрофибър. Цената е 6 лв., а три могат да се купят за 15 лв.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Да заложим на сигурно

    Сексът и парите са сред нещата, от които човек най-много се вълнува. Затова каквото и да купите или подарите в тези две сфери ще предизвика интерес ...
    27.03.2015
    16 809
    2
  • Как да дебнете половинката си

    На пазара се предлагат всевъзможни предмети и услуги. Някои от тях са полезни, други – не чак толкова. Това обаче зависи от гледната точка, к ...
    13.03.2015
    20 207
    3