Отидете към основна версия

4 484 6

Чарли Шийн преспал с над 5000 жени

  • шийн-
  • хив-
  • разкритие-
  • олсън

Публичното признание на Чарли Шийн, че от четири години е ХИВ-позитивен, хвърли в ужас не само неговите фенове и цял Холивуд, но и интимните му партньорки, с които той е бил през годините. Общият им брой според източници е над 5000 и повече от 500 в последните четири години, в които е бил носител на вируса.  Най-малко шест жени са се обърнали към юристи и подготвят искове срещу известния холивудски актьор, твърди сайтът за знаменитости TMZ. Жените са казали, че са имали интимни отношения с Чарли Шийн, с и без предпазни мерки, но и в двата случая той не им е казал, че е носител на ХИВ вируса.

"Чарли изобщо не ми каза, че е болен. Гледах интервюто, в което той твърди обратното: че е доверявал на всичките си любовници за опасността. Това обаче не е истина", заяви порнозвездата Бри Олсън, която живя с Шийн.

Бившата приятелка на звездата от "Двама мъже и половина" уточни, че веднага си е направила тест, който се оказал отрицателен, но въпреки това тя се страхувала, че името й завинаги ще остане свързано с ХИВ скандала. Олсън заяви, че ще съди бившия си и ще иска огромно обезщетение.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини