Last news in Fakti

21 Ноември, 2015 00:07 4 465 6

Чарли Шийн преспал с над 5000 жени

  • шийн-
  • хив-
  • разкритие-
  • олсън

Публичното признание на Чарли Шийн, че от четири години е ХИВ-позитивен, хвърли в ужас не само неговите фенове и цял Холивуд, но и интимните му партньорки, с които той е бил през годините. Общият им брой според източници е над 5000 и повече от 500 в последните четири години, в които е бил носител на вируса.  Най-малко шест жени са се обърнали към юристи и подготвят искове срещу известния холивудски актьор, твърди сайтът за знаменитости TMZ. Жените са казали, че са имали интимни отношения с Чарли Шийн, с и без предпазни мерки, но и в двата случая той не им е казал, че е носител на ХИВ вируса.

"Чарли изобщо не ми каза, че е болен. Гледах интервюто, в което той твърди обратното: че е доверявал на всичките си любовници за опасността. Това обаче не е истина", заяви порнозвездата Бри Олсън, която живя с Шийн.

Бившата приятелка на звездата от "Двама мъже и половина" уточни, че веднага си е направила тест, който се оказал отрицателен, но въпреки това тя се страхувала, че името й завинаги ще остане свързано с ХИВ скандала. Олсън заяви, че ще съди бившия си и ще иска огромно обезщетение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кфх3

    1 0 Отговор
    Бааааааааа тва истина ли е? В силистренските села всяка се млати за по кафе или бира ама 5000 кафета или бири пак си е цифра... Тоя сигурно е милионер!
  • 2 mediator37

    1 0 Отговор
    500 години да живеем не можем го стигна. Но ... благородна завист.
    За спина е тъжно, сега всичките му мадами ще се изредят да го доят през съда- стар американски обичай.
  • 3 Киро

    1 0 Отговор
    В друг сайт пише че е преспал с над 100 000 жени през живота си.
  • 4 гост

    1 0 Отговор
    Момче и момиче ще ппавят секс . Момичето попитало момчето - ти да не си заразен от СПИН ? А, не , не съм . Добре тогава -отговорило момичето , защото не искам да се заразявам втори път ?
  • 5 гост

    1 0 Отговор
    Ако е само за преспиване , аз мога да преспя с 10 000 жени , но се иска и друго ? )))))
  • 6 Бай Коста

    0 0 Отговор
    Я, Митьо Пищова имал брат близнак в Америка.....