Отидете към основна версия

3 937 2

Похвалете се с чудесата в кухнята

  • похвалете се-
  • чудесата-
  • кухнята-
  • майонеза краси

Ако искате да постигнете чудеса в кухнята подберете продуктите си. И най-несръчните домакини могат да сътворят вкусотии без това да е поредното им досадно домашно задължение, щом като използват качествения продукт. И всеки любител - готвач може да покаже на света какъв майстор е с една снимка на своя шедьовър.

Майонеза „Краси” отправя към теб поредното предизвикателство. Поредният вкусен  конкурс на "Краси" започна на 1-ви ноември и в продължение на две седмици ще вдъхновява всички любители - готвачи за нови подвизи.

Най-добрите сред тях ще спечелят чисто нов таблет за още по-красиви снимки на вкусотии.

През периода на провеждане на Конкурса желаещите да участват трябва да качат авторска снимка на свое ястие, приготвено с майонеза „Краси”, на стената на Фейсбук страницата на Майонеза „Краси” на адрес https://www.facebook.com/krassi.bg/.

В снимката трябва да присъства опаковката на използваната Майонеза „Краси”. В описанието към снимката потребителите трябва да напишат рецептата на показаното ястие.

Всеки участник може да публикува неограничен брой снимки на ястия, приготвени с Майонеза „Краси” и да участва за една от обявените награди.

Колкото повече са участията на един потребител с различни рецепти, толкова повече се увеличава шансът му да спечели награда, като участва в тегленето на наградите с всяка отделна своя рецепта.

Подробности за конкурса може да видите на официалната фейсбук страница на майонеза "Краси".

Конкурсът се провежда за 9-та поредна година, а само през 2015 година е събрал цели 18 хиляди неустоими майонезени рецепти.

Ако искате да постигнете чудеса в кулинарията – ползвайте майонеза „Краси”, ако искате да спечелите и таблет - похвалете се на фейсбук страницата на майонеза "Краси".

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Есил Дюран с впечатляваща визия в кухнята (СНИМКА)

    Есил Дюран е една от най-талантливите певици в поп-фолк музиката. Но освен с неоспорими гласови данни, Есил умее да бъде и перфектна домакиня. Тя д ...
    04.05.2020
    4 569
    10
  • Женски драми в кухнята на Hell's kitchen! (СНИМКИ)

    Започна финалната седмица на реалити формата за готвачи Hell's kitchen. Последните четирима участници бяха Филип, Дани Спартак, Светла и Нина. ...
    23.05.2018
    2 563
    6
  • 20 незаменими съвета в кухнята

    Готвенето понякога се превръща в истински ад: пръска масло, кипи мляко, прегорялата тенджера не се измива... и на всичко отгоре плачем от лука. Спи ...
    29.10.2015
    2 037
    0
  • 6 основни грешки в кухнята

    Основна причина за хранителните натравяния са инфекциите, които по един или друг начин проникват в хранителните продукти и ги правят вредни за упот ...
    03.06.2015
    2 254
    0
  • 8 приложения на меда извън кухнята

    Много от нас за запознати с ползите от меда като лечебна и богата на хранителни вещества храна. Но знаете ли, че той има и множество други приложен ...
    04.05.2015
    2 350
    0