Last news in Fakti

2 Ноември, 2016 09:57 3 931 2

Похвалете се с чудесата в кухнята

  • похвалете се-
  • чудесата-
  • кухнята-
  • майонеза краси
Похвалете се с чудесата в кухнята - 1

Ако искате да постигнете чудеса в кухнята подберете продуктите си. И най-несръчните домакини могат да сътворят вкусотии без това да е поредното им досадно домашно задължение, щом като използват качествения продукт. И всеки любител - готвач може да покаже на света какъв майстор е с една снимка на своя шедьовър.

Майонеза „Краси” отправя към теб поредното предизвикателство. Поредният вкусен  конкурс на "Краси" започна на 1-ви ноември и в продължение на две седмици ще вдъхновява всички любители - готвачи за нови подвизи.

Най-добрите сред тях ще спечелят чисто нов таблет за още по-красиви снимки на вкусотии.

През периода на провеждане на Конкурса желаещите да участват трябва да качат авторска снимка на свое ястие, приготвено с майонеза „Краси”, на стената на Фейсбук страницата на Майонеза „Краси” на адрес https://www.facebook.com/krassi.bg/.

В снимката трябва да присъства опаковката на използваната Майонеза „Краси”. В описанието към снимката потребителите трябва да напишат рецептата на показаното ястие.

Всеки участник може да публикува неограничен брой снимки на ястия, приготвени с Майонеза „Краси” и да участва за една от обявените награди.

Колкото повече са участията на един потребител с различни рецепти, толкова повече се увеличава шансът му да спечели награда, като участва в тегленето на наградите с всяка отделна своя рецепта.

Подробности за конкурса може да видите на официалната фейсбук страница на майонеза "Краси".

Конкурсът се провежда за 9-та поредна година, а само през 2015 година е събрал цели 18 хиляди неустоими майонезени рецепти.

Ако искате да постигнете чудеса в кулинарията – ползвайте майонеза „Краси”, ако искате да спечелите и таблет - похвалете се на фейсбук страницата на майонеза "Краси".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.
Платена публикация

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Янев

    0 0 Отговор
    Съставки: рафинирано слънчогледово олио, вода, винен оцет, лимонена киселина, стабилиз: Е412, Е415, Е1422, готв. сол, захар, консервант калиев сорбат, сух яйчен жълтък.
    Продуктите са изредени според количеството им в единица обем.
    Да ви е сладко, с Менделеевата таблица.
  • 2 Гост

    0 0 Отговор
    http://aktivnipotrebiteli.bg/%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82/154/%D0%A2%D0%95%D0%A1%D0%A2-%D0%9C%D0%B0%D0%B9%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D0%B7%D0%B0-(2016)
    Заключение
    Използваните в България рецептури не отговарят на нито един от международно утвърдените стандарти за майонеза. Обобщено рецептурите са представени в карето по-долу, като са маркирани различията със стандартите в други държави. Видно е, че у нас майонезите са подложени на съществена “иновация” от повечето производители. В тях значително е намалено съдържанието на растително масло. Липсата му е компенсирана с добавяне най-вече на много вода. Друга характерна особеност на родните продукти е озахаряването. За да добие плътност и форма в майонезите са добавяни големи количества въглехидрати под формата на нишесте и технологичните добавки гума гуар и гума касантан. По същество повечето търговски марки майонеза представляват водно-нишестена емулсия с добавено растително масло, киселина и подправки, а понякога и яйца.