Ако искате да постигнете чудеса в кухнята подберете продуктите си. И най-несръчните домакини могат да сътворят вкусотии без това да е поредното им досадно домашно задължение, щом като използват качествения продукт. И всеки любител - готвач може да покаже на света какъв майстор е с една снимка на своя шедьовър.
Майонеза „Краси” отправя към теб поредното предизвикателство. Поредният вкусен конкурс на "Краси" започна на 1-ви ноември и в продължение на две седмици ще вдъхновява всички любители - готвачи за нови подвизи.
Най-добрите сред тях ще спечелят чисто нов таблет за още по-красиви снимки на вкусотии.
През периода на провеждане на Конкурса желаещите да участват трябва да качат авторска снимка на свое ястие, приготвено с майонеза „Краси”, на стената на Фейсбук страницата на Майонеза „Краси” на адрес https://www.facebook.com/krassi.bg/.
В снимката трябва да присъства опаковката на използваната Майонеза „Краси”. В описанието към снимката потребителите трябва да напишат рецептата на показаното ястие.
Всеки участник може да публикува неограничен брой снимки на ястия, приготвени с Майонеза „Краси” и да участва за една от обявените награди.
Колкото повече са участията на един потребител с различни рецепти, толкова повече се увеличава шансът му да спечели награда, като участва в тегленето на наградите с всяка отделна своя рецепта.
Подробности за конкурса може да видите на официалната фейсбук страница на майонеза "Краси".
Конкурсът се провежда за 9-та поредна година, а само през 2015 година е събрал цели 18 хиляди неустоими майонезени рецепти.
Ако искате да постигнете чудеса в кулинарията – ползвайте майонеза „Краси”, ако искате да спечелите и таблет - похвалете се на фейсбук страницата на майонеза "Краси".
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Янев
Продуктите са изредени според количеството им в единица обем.
Да ви е сладко, с Менделеевата таблица.
12:07 02.11.2016
2 Гост
Заключение
Използваните в България рецептури не отговарят на нито един от международно утвърдените стандарти за майонеза. Обобщено рецептурите са представени в карето по-долу, като са маркирани различията със стандартите в други държави. Видно е, че у нас майонезите са подложени на съществена “иновация” от повечето производители. В тях значително е намалено съдържанието на растително масло. Липсата му е компенсирана с добавяне най-вече на много вода. Друга характерна особеност на родните продукти е озахаряването. За да добие плътност и форма в майонезите са добавяни големи количества въглехидрати под формата на нишесте и технологичните добавки гума гуар и гума касантан. По същество повечето търговски марки майонеза представляват водно-нишестена емулсия с добавено растително масло, киселина и подправки, а понякога и яйца.
12:33 02.11.2016