Отидете към основна версия

3 024 0

Зара Ларсън ни дава повод за радост (ВИДЕО)

  • зара ларсън-
  • нов албум-
  • студиен албум-
  • певица-
  • so good-
  • премиера

Първият студиен албум на певицата прави световната си премиера

Днешният ден се оказа изключителен за музикалните среди и любителите на хубавата музика. Меломаните имат двоен повод за радост, заради двата нови албума, които днес правят световната си премиера.

Вече ви съобщихме, че емблематичната британска група Depeche mode най-сетне наруши творческата си пауза като днес направи световна премиера на новия си студиен албум "Spirit".

Другият дългоочакван албум, който излиза днес е на талантливата шведска изпълнителка Зара Ларсън, чиято кариера тръгна стремглаво нагоре след излизането на дебютния й албум „1“.

Само за две години Зара Ларсън се превърна във феномен на световната сцена. Заедно с Давид Гета певицата беше част от церемониите за началото и финала на Европейското първенство. Освен това, тя беше избрана от идола си – Бионсе – да открие концерта ѝ в Лондон, част от световното турне на мегазвездата „Formation World Tour“. Шведката влезе и в престижния списък на списание Time за „30-те най-влиятелни тийн идола през 2016-та“ и се присъедини към „клуба на милиардера“ в платформата Spotify, след като регистрира над милиард слушания там. През миналата есен Зара получи две отличия на европейските музикални награди на MTV (MTV ЕМА) в категориите „Най-добър нов артист“ и „Най-добър шведски артист“. Изпълнителката беше номинирана и за видеонаградите на MTV VMA 2016 в категорията „Най-добър нов артист“.

През тези две години изпълнителката не пропускаше да се покаже и на малкия екран, като гостува на почти всяко вечерно шоу в националния ефир на САЩ. Този подход се оказа изключително успешен и затвърди звездния ѝ статут отвъд Атлантика.

Днес излиза първият ѝ студиен албум озаглавен “So Good”.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Новото бижу на Depeche mode (ВИДЕО)

    Британската група Depeche mode наруши творческата си пауза. Бандата се завърна в бизнеса с 14-ия студиен албум - "Spirit". Четири години ...
    17.03.2017
    1 500
    0