Last news in Fakti

17 Март, 2017 16:18 3 011 0

Зара Ларсън ни дава повод за радост (ВИДЕО)

  • зара ларсън-
  • нов албум-
  • студиен албум-
  • певица-
  • so good-
  • премиера

Първият студиен албум на певицата прави световната си премиера

Зара Ларсън ни дава повод за радост (ВИДЕО) - 1

Днешният ден се оказа изключителен за музикалните среди и любителите на хубавата музика. Меломаните имат двоен повод за радост, заради двата нови албума, които днес правят световната си премиера.

Вече ви съобщихме, че емблематичната британска група Depeche mode най-сетне наруши творческата си пауза като днес направи световна премиера на новия си студиен албум "Spirit".

Другият дългоочакван албум, който излиза днес е на талантливата шведска изпълнителка Зара Ларсън, чиято кариера тръгна стремглаво нагоре след излизането на дебютния й албум „1“.

Само за две години Зара Ларсън се превърна във феномен на световната сцена. Заедно с Давид Гета певицата беше част от церемониите за началото и финала на Европейското първенство. Освен това, тя беше избрана от идола си – Бионсе – да открие концерта ѝ в Лондон, част от световното турне на мегазвездата „Formation World Tour“. Шведката влезе и в престижния списък на списание Time за „30-те най-влиятелни тийн идола през 2016-та“ и се присъедини към „клуба на милиардера“ в платформата Spotify, след като регистрира над милиард слушания там. През миналата есен Зара получи две отличия на европейските музикални награди на MTV (MTV ЕМА) в категориите „Най-добър нов артист“ и „Най-добър шведски артист“. Изпълнителката беше номинирана и за видеонаградите на MTV VMA 2016 в категорията „Най-добър нов артист“.

През тези две години изпълнителката не пропускаше да се покаже и на малкия екран, като гостува на почти всяко вечерно шоу в националния ефир на САЩ. Този подход се оказа изключително успешен и затвърди звездния ѝ статут отвъд Атлантика.

Днес излиза първият ѝ студиен албум озаглавен “So Good”.

В него са включени пилотният сингъл “Lush Life”, издаден през юни, 2015 г.; вторият официален сингъл „Never Forget You“ в колаборацията с MNEK; третия сингъл “Ain’t My Fault”, продуциран от MNEK и издаден през септември, 2016 г. Феновете на Зара ще могат да чуят още песни като “I Would Like” и актуалният едноименен сингъл на певицата — “So Good“ с участието на Ty Dolla $ign.

Зара Ларсън ни дава повод за радост (ВИДЕО)

Преди дни певицата сподели в интервю за сп. GQ: „Горда съм с всяка една песен в проекта и много се надявам, че So Good ще се превърне в супер успешен албум. Вече тръгнах по пътя, към който винаги съм се стремяла, но дори не съм се доближила до мястото, където искам да бъда. Искам да разпродавам стадиони за концертите си. Да издавам мултиплатинени албуми. Искам хората да се идентифицират с музиката ми и да я обичат. Искам големи неща. Имам огромни мечти и амбиции. Не се задоволявам с моментния успех, както в живота, така и в музиката. Не съм от хората, които ще се събудят една сутрин и ще кажат – постигнах достатъчно и сега ще бъда щастлива. Аз просто винаги искам повече и повече“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА