Отидете към основна версия

13 397 17

Кога изневярата "не се брои"

  • секс-
  • изневяра-
  • позволена
Снимка: Shutterstock

Повечето хора са склонни да отговорят, че изневярата не е позволена никога и са готови да порицаят неверника, но често без да са запознати с всички неизвестни условия на задачата. Ето при какви условия някои хора смятат, че е разрешено да кривнат от правия път и да се позабавляват:

1. Когато ви дели далечно разстояние

Или както казват: "Далече от очите - далече от сърцето". Проблемът е не точно в сърцето, а в това, че разстоянието пречи някои физически нужди да бъдат задоволени, и ако връзката не е сериозна, нищо не пречи да се позабавлявате.

2. Когато сте избрали да сте в отворена връзка

В този случай и двамата имате позволението на другия да имате сексуални контакти и с други хора. Това дори не се брои точно за изневяра... Но пък дали връзката ви се брои за връзка?

3. Когато сексът във връзката е недостатъчен

Ако партньорът ви не иска да прави секс с вас, има две обяснения - или прави секс с друга, или има физиологичен проблем. При втория вариант е важно да настоявате проблемът да се отстрани с посещение при лекар. Но в случай, че имате доказателства, че той ви изневерява, трябва да прецените дали е редно и вие да играете същата игра, или просто да си тръгнете.

4. Когато сте извън страната

Романтиката на непозната страна, доброто настроение, тръпката от среща с някой чаровен чужденец, който флиртува с вас - всички тези фактори предразполагат да се отдадете на изкушението.

Всички тези причини са всъщност оправдания, защото когато наистина обичате един мъж, едва ли ще искате да му причините това. Но ... на всеки се е случвало да се "подхлъзне", затова и търсим оправдания.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини