Отидете към основна версия

13 015 12

Шарън Стоун с разголена фотосесия на 59 (СНИМКИ)

  • шарън стоун-
  • разголена-
  • фотосесия-
  • 59 години-
  • актриса-
  • съблече се

Тъй като съм свободомислеща и честна, понякога на околните им е трудно да ме изтърпят, но аз съм крехка и ранима, разкрива актрисата

Снимка: shutterstock

Тя несъмнено е сред най-добрите актриси на Холивуд, пленила сърцата на феновете с талант, чар, харизма и красота. Сега Шарън Стоун е на 59, но продължава да изглежда пленително.

Доказателство, че днес актрисата е също толкова привлекателна, колкото и в дните на "Първичен инстинкт", бе последната ѝ секси фотосесия, заснета за новия брой на списание Haute Living.

Запазила стройната си фигура и енергичност, холивудската звезда продължава да краси кориците на известни модни и лайфстайл издания. Актрисата твърди, че досега не се възползва от услугите на пластичната хирургия и начинът, по който изглежда е съвсем естествен.

По време на снимките за списанието, Стоун позира в еротични облекла, демонстрирайки фигура, на която биха завидяли доори жени, много по-млади от нея.

„Ползвам добри кремове и се старая да си бръсна краката. Също така се занимавам със спорт. Мисля, че това е ключът към доброто здраве. И следя как се храня“, разказва актрисата в интервю за изданието.

Една от основните причини за здравословния начин на живот, към който Стоун се придържа, е инсултът, който получи през 2001 г.

"Това преживяване ме накара да се преобразя изцяло. Бях на косъм от смъртта и това ме накара да се замисля за важните неща и да пренаредя приоритетите си. След това станах много по-крехка в много отношения", споделя актрисата пред списанието.

„Сега се занимавам с танци, йога, пилатес, ходя на плуване, много време прекарвам с децата, яздя кон, ходя на плаж и то на места, на които не съм била. Старая се винаги да съм в движение“, добавя още тя.

"Тъй като съм свободомислеща и честна, понякога на околните им е трудно да ме изтърпят. Но ако успеят да се задържат достатъчно дълго около мен ще открият, че аз съм много по-крехка и ранима от това което се вижда на повърхността", споделя Шарън Стоун.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини