Отидете към основна версия

17 893 8

Гущеров най-накрая проговори за връзката си със Светлана Василева

  • християн гущеров-
  • светлана василева-
  • плеймейт-
  • биг брадър

Бизнесменът за пръв път коментира отношенията си с плеймейтката

Бизнесменът Християн Гущеров проговори за пръв път за връзката си със звездната съквартирантка и плеймейтка Светлана Василева.

Той разказва, че е доволен от това, което половинката му показва в шоуто и няма от какво да се срамува. "Чакам я да се прибере у дома. Доволен от съм от поведението ѝ в "Биг Брадър" и няма от какво да се срамува. Всичко между нас е ОК и продължаваме да сме заедно.", споделя Гущеров.

Преди приблизително седмица се разпространиха слухове, че Светлана е бременна с наследник на Гущеров, но тези слухове бяха опровергани от приближени на блондинката, пише "България днес".

Плеймейтката не е влязла бременна в къщата на Биг Брадър, но с Гущеров определено са обсъждали общото си бъдеще и възможността да имат дете заедно. Те са заедно от август тази година, но отношенията им стават все по-сериозни. Двамата живеят заедно от известно време.

Гущеров ще трябва да изчака още няколко дни преди любимата му да се прибере у дома при него.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Светлана Василева заряза Гущеров

    Светлана Василева се е изнесла от дома на гаджето си Християн Гущеров, предаде HotArena. Плеймейтката е сложила край на връзката им, но не споделя как ...
    21.12.2017
    30 535
    22