8 Декември, 2017 11:30 17 873 8

Гущеров най-накрая проговори за връзката си със Светлана Василева

  • християн гущеров-
  • светлана василева-
  • плеймейт-
  • биг брадър

Бизнесменът за пръв път коментира отношенията си с плеймейтката

Бизнесменът Християн Гущеров проговори за пръв път за връзката си със звездната съквартирантка и плеймейтка Светлана Василева.

Той разказва, че е доволен от това, което половинката му показва в шоуто и няма от какво да се срамува. "Чакам я да се прибере у дома. Доволен от съм от поведението ѝ в "Биг Брадър" и няма от какво да се срамува. Всичко между нас е ОК и продължаваме да сме заедно.", споделя Гущеров.

Преди приблизително седмица се разпространиха слухове, че Светлана е бременна с наследник на Гущеров, но тези слухове бяха опровергани от приближени на блондинката, пише "България днес".

Плеймейтката не е влязла бременна в къщата на Биг Брадър, но с Гущеров определено са обсъждали общото си бъдеще и възможността да имат дете заедно. Те са заедно от август тази година, но отношенията им стават все по-сериозни. Двамата живеят заедно от известно време.

Гущеров ще трябва да изчака още няколко дни преди любимата му да се прибере у дома при него.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 месара

    43 2 Отговор
    е това е новината която развълнува цялата държава.
  • 2 Анонимен

    36 3 Отговор
    А защо не иска да се похвали със страхотния секс между тях двамата, който е благодарение на 30-сантиметровия пенис-колан на Светлана?
    Вярно, така деца няма да имат, но - кой би искал такива за родители?
  • 3 КАСКЕТА

    8 6 Отговор
    ПО ПРИНЦИП Е СИМПАТЯГА ДРУГО НЕЯ ИНТЕРЕСУВА СВЕТЛЕТО
  • 4 гост

    11 2 Отговор
    Светлето Василева има нужда преди всичко от логопед. Не може да говори горкото...

    Коментиран от #8

  • 5 Пръцко

    10 1 Отговор
    Гледал се оня ден Гущеров в огледалото цели 10-15 минути, накрая се обърнал към телевизора с бай Брадър и Светлето, па промълвил - Как е възможно толкова силно да обичаш парите, не знам?!?
  • 6 Vasik Atanasova

    11 1 Отговор
    гущеров без гущери нищо не си
    добре че ги имаш
    иначе нямаше да имаш такива момичета
  • 7 Хриси

    4 1 Отговор
    Тоя Гущеров е смешка няма една стотинка вече дори си залага колата , продаде картините и всичко от което можеше да извади
    някой лев
  • 8 бъзикате ли се

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    има толкова рога за продаване/добре ,че е богат за големи врати/ само от трофеите на отварачката ще живее 5-6 год. а сега му ръстът от ''светла''на !