Отидете към основна версия

41 065 34

Внимание! 21 декември ще е най-ужасяващият ден за 2017 година

  • 21 декември-
  • година-
  • лош ден-
  • небесни тела-
  • подреждане-
  • слънцето-
  • сатурн-
  • меркурий-
  • ретрограден меркурий-
  • козирог

До края на годината ще сме под влиянието и на ретрограден Меркурий

Снимки: shutterstock

Денят на зимното слънцестоене, 21 декември, ще бъде най-кошмарният ден за 2017 година. Причината за това се дължи на лошо подреждане на небесните тела.

Специализираният сайт Lunar Living, както и астрологът Нийл Спенсър и дори кралицата на звездните науки Сюзън Милър са единодушни по този въпрос: утрешния ден ще е най-ужасният, най-трудният, най-неприятният… изобщо най-гадният ден за отиващата си 2017 г.

За пръв път от близо 350 години насам Слънцето ще навлезе в Козирог, часове, след като Сатурн стори същото. Двете небесни тела ще се окажат в една линия.

Астролозите съветват да не взимате никакви важни решения и да не предприемате драстични действия, свързани с живота ви. Ако все пак пренебрегнете препоръката им, ще задействате събития, които ще доведат до много лоши последствия през задаващата се 2018-а година.

В утрешния ден ще се наблюдава и ретрограден Меркурий. За не до там запознатите с астрологичната терминология ще обясним, че когато една планета се движи назад, обратно на естественото си движение през зодиака, тя се нарича ретроградна. Разбира се, тези промени в движението на планетите са видими само от позицията на земния наблюдател, защото реално планетите се движат по своите орбити около Слънцето само в една посока.

Според астролога Нийл Спенсър предстоящото слънцестоене е по-лошо от всички предишни, защото за пръв път от 1664 година насам Слънцето ще се премести в знака на Козирога, само няколко часа след като Сатурн вече е преминал по подобен маршрут.

Според Спенсър на 21 декември всичко, което правим, ще ни се стори много по-трудно от обикновено.

21 декември е и датата, на Зимното слънцестоене в Северното полукълбо, което означава, че това е с най-късия и тъмен ден в годината. Тогава Слънцето се намира в своята най-южна позиция, точно над Тропика на Козирога.

Астролозите съветват още да не пътувате на 21 декември, освен ако не изпитвате мазохистичното желание да прекарате времето си, заклещени по летища, гари и автогари.

Астролозите предупреждават, че ефектите на ретроградния Меркурий ще тегнат над нас до края на декември.

Ето някои от аспектите, в които се изразява влиянието на ретроградния Меркурий:

- Хаос в комуникациите. Не можете да намерите хората, които търсите, набирате номера по погрешка, губите си телефона (забравяте го). Обаждат ви се хора, за които не сте се сещали отдавна. Батерията ви свършва в най-неподходящия момент.
- Проблеми с пощата - губят ви се писма. Изпращате писма, без да закачите файл или да напишете важната и съществена информация. Пощата ви се пълни със спам. Забравяте паролата си. Забравяте да отговорите на важно писмо. Получавате писма от хора, за които не можете да се сетите откъде познавате.
- Затруднения в транспорта — задръстванията са нещо повече от обичайно, автобуси и влакове закъсняват, може да имате и проблеми с личния автомобил.
- Затруднения в общуването — или вас не разбират, или вие не разбирате това, което хората ви говорят. - Ако чуете нещо странно да се говори по ваш адрес, не бързайте да се обиждате, най-вероятно не сте разбрали за какво точно става въпрос.
- Губите (забравяте) неща и предмети - например ключовете си или документи, топлите си ръкавици и др.
- Сещате се за приятели и познати, които не сте виждали отдавна.
- Закъснявате за срещи, или отлагате такива поради неочаквано появили се ангажименти.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини