Отидете към основна версия

20 961 31

Коя е новата изгора на Митко Динев?

  • митко динев-
  • нова приятелка-
  • жена-
  • одобрение-
  • баща-
  • милионер-
  • динко динев

Одобрява ли я таткото милионер?

Наследникът на милионера Динко Динев — Митко има нова приятелка, съобщава клюкарският сайт Blife, позовавайки се на свои източници от Свети Влас.

Жената, с която милионерският син излиза вече от около 3 месеца, се казва Дарина Аврамова.

Динев — баща бил щастлив от факта, че в дома на олигархичната му фамилия най-накрая е влязла потенциална снаха. Според сайта обаче, радостта му секнала, когато разбрал за скандалното минало на русокосата хубавица, която завъртяла главата на наследника му.

В родния град на Дарина — Несебър, се говори, че е работила в чужбина, където направила първите си по-сериозни пари. Работата й се състояла в това да поема и изпълнява поръчки. Висококвалифицираните й умения се оценявали на около 200 евро на час.

Тя имала и син, който според слуховете, носещи се сред местните, е от неизвестен баща. Мъжът, от когото Дарина твърдяла, че е бременна, в последствие разбрал, че не е баща на детето и изгонил невярната си половинка.

Когато Дарина се върнала в България преди няколко години и успяла да си стъпи на краката, вместо да се грижи за момченцето си и да живее като улегнал човек, тя го ударила на живот и срещи с мъже.

Според източници на клюкарския сайт, всички морски батки от Бургас и региона били наясно с нейната палава същност.

Парите, които била изкарала Дарина, инвестирала в строителство. При търсенето на клиенти с добри финансови възможности, които да купуват апартаменти, тя предлагала личен и пълен оглед на стаите насаме.

Според мълвата, за да се добере до Митко Динев, Дарина направила всичко необходимо, дори спала с охраната му. Явно тази стратегия е дала резултат, защото сега тя е негово гадже.

Сайтът пише още, че от началото на връзката им по цялото Южно Черноморие подиграват Митко Динев за избора му на половинка, коментирайки, че милионерският син е баджанак с половин България и не малка част от Европа.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини