Отидете към основна версия

9 921 34

Моника Валериева си хвана милионер от Катар (СНИМКИ)

  • моника валериева-
  • приятел-
  • гадже-
  • милионер-
  • катар

Той ежедневно подарява на модела огромни букети от рози, както и всевъзможни скъпи вещи

На Моника Валериева не й се налага да чака Коледа или друг празник, за да получава подаръци. Хубавицата ежедневно бива отрупвана с луксозни и скъпи дарове от новия си обожател, който според клюкарския сайт HotArena, е член от Катарското кралско семейство.

Той е млад, изключително богат и добре изглеждащ мъж, който е лудо влюбен в нашенката.

Още в началото на връзката им милиардерът провъзгласил Валериева за своя кралица и от тогава не спира да я обсипва с най-скъпите и бляскави дарове.

Превърнал е в традиция огромните букети с рози, които моделката получава всеки ден. Поставя ги до леглото й, в самолета, в колата й и всяко друго място, на което Валериева се заседява за по-дълго.

Щедрите жестове от страна на катареца не се ограничават само до цветята. Той подарява възможно най-доброто на половинката си — уникален часовник, най-хубавият и модерен мобилен телефон, най-шикозните обувки на високи токчета, автомобили, златни колиета и други лъскави вещи, пише още сайтът.

Сериозните му намерения към Моника, доказва и фактът, че той редовно идва в България заради нея, макар в повечето случаи тя да е тази, която пътува за срещи с новата си изгора.

Появата на стабилен и заможен мъж до брюнетката, не я отказва от успешния бизнес с дистрибуцията на мигли, която успешно върти в България. Приятелят й пък ще удари едно рамо тя да доразвие и наложи бранда си и в арабските страни.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини