Отидете към основна версия

47 567 15

Мария Илиева се раздели с бащата на детето си

  • мария илиева-
  • бебе-
  • дете-
  • раздяла

Певицата се отдаде изцяло на грижите за бебето

Мария Илиева се раздели с бащата на детето си само месец след раждането му.

Певицата ще отглежда сама новородения Александър, като получава финансова подкрепа и от родителите на младия Георги.

Пред свои приятели и красиви жени Георги твърдял, че е свободен мъж, който просто има дете от певицата и връзката му с нея не била ангажираща. Негови близки споделят, че той често си позволявал да кръшка на изпълнителката, но тя вече не се впечатлява особено от изневерите му, защото напълно се отдала на отглеждането на сина му, който преди дни навърши един месец, пише в. „Телеграф“.

Въпреки че още в самото начало на връзката им родителите на младия татко Георги Михайлов бяха против отношенията им, те се радват на внука си и подкрепят финансово майка му. Една от главните причини да не харесват Мария Илиева е разликата във възрастта. Обмисляли варианта да припишат бизнеса си в Западна Европа и всичко на бебето и баща му, но ако Георги и Мария живеят и гледат малкия Александър разделени.

27-годишният Георги все още работи и живее в Брюксел и засега предпочитал да пътува от време на време до България, за да бъде с Мария и сина си. За съвместно и постоянно съжителство обаче и дума не обелвал, както забравил и обещанията си за сватба.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини