1 Февруари, 2018 14:24 94 177 19

Ето какъв се оказа бащата на детето на Мария Илиева

  • мария илиева-
  • георги михайлов-
  • бебе-
  • дете-
  • певица-
  • футболист

12 години по-младия ѝ партньор не е от най-трудолюбивите

Младият Георги Михайлов е гаджето на Мария Илиева, когото тя наскоро дари с рожба.Обаче не всичко е прекрасно за младата двойка и тяхното дете. Оказва се, че Георги въобще не е милионер и бизнесмен, за какъвто го представят, а най-обикновен студент без дебела банкова сметка, пише "Таблоид".

Всъщност Георги е нереализирал се футболист. Той е имал кратка професионална кариера, завършила безславно в гръцки отбор. В момента Михайлов е обикновен работник в Белгия и няма пари да издържа Илиева и бебето.

Ден преди раждането на малкия Александър, таткото все още си стоял в Белгия, а не е бил до бременната си в деветия месец половинка. Поп певицата посрещна първородната си рожба на 25 януари в 11,30 ч. в столичната болница „Света София“. Бащата Георги Михайлов, който е с 12-години по-млад от певицата, не е присъствал на раждането на сина си.

Младежът и семейството му живеят и работят в Брюксел, но не въртят бизнес за милиони. Преди да емигрират, са живеели в обикновена панелка от 50 квадрата в столичния квартала „Дружба“.

„Никакви милионери не са. Яко да ѝ е дупе на Мария, ще трябва да бачка и за Георги и за бебето, че няма кой да ги издържа”, коментираха пред вестника ни техни познати. Те добавиха, че именно парите и това, че го издържа добре, са привлекли Михайлов към 40-годишната певица, именно затова я е приело и семейството на младежа.

Нейни близки издадоха, че тя не спряла да ходи по участия през цялата бременност. В музикалните среди се говори, че нещата между Мария Илиева и половинката ѝ хич не са безпроблемни. Певицата обаче твърди, че отношенията между двамата са съвършени.

Всъщност обаче тя недоволствала, че младежът предпочита да мързелува, вместо да работи здраво и лежи на нейните плещи за издръжка. „Той е като жиголо – непрекъснато ѝ иска пари”, коментират техни приятели.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    77 9 Отговор
    Като му се казва- Мария Илиева се наигра хубаво с малкия търтей
  • 2 пръц

    41 14 Отговор
    А коя е майката на детето на мара илиева?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 аник

    47 14 Отговор
    Преди да публикувате проучете нещата.Не е нужно да се пишат лъжи.Щом искате новина нека бъде истината.Този Георги имаше фирма .беше богат.беше от заможна семейство а се се оказа жиголо.Ставате смешни с измислиците си.Важно е да се пише нали?????
  • 5 гост

    57 14 Отговор
    Тази статия е пълна лъжа и измислица! Веднъж пишете, че въпросното момче е обикновен работник в Белгия, после пишете че не работи, а го издържа певицата. Скъпи журналисти, имайте срам, на това ли учите децата си? Да си изкарват хляба с лъжа и подлост? Господ гледа!!!
  • 6 гост

    63 11 Отговор

    До коментар #3 от "Езиковед":

    От доста време тенденцията е такава, да се казва баща на дете, а не мъж, съпруг, защото жените така си го искат. Ако работиш, за да осигуряваш прехраната си проблемен, защото не отделяш време на семейството. Ако не работиш и си гледаш семейството пък си нехранимайко и женчо, колкото и да те обичат децата. Жената няма как да се задоволи, ако не си богаташ, който да си гледа децата и да подарява скъпи и заринати с романтика подаръци. Ама трябва всичко да си осигурил, че романтиката е довреме, после ще се иска дом, ще се иска хубава кола, ще се искат семейни почивки, а като ги няма ще се каже, че бащата на детето не прави достатъчно за семейството и не е на мястото си.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Гошо

    28 7 Отговор
    Да се оплаче на стамбулската конфекция
  • 9 Лост

    51 6 Отговор
    Дошъл от Белгия с 1000€, завел я на ресторант, купил и един пръстен, казал и че е бизнесмен, оная се вързала, преспали и такаааа...
  • 10 Фалко

    20 4 Отговор
    Вътре целия

    Коментиран от #12

  • 11 Поредния балък от народа

    53 4 Отговор
    Явно тя го знае добре какъв е ..ние какво да му мислим?щом го е избрала за баща ...нейна си работа ...просто оплодител..Поредната самотна майка героиня но с нейно съгласие ...Да е жива и здрава за да си гледа детето !!!
  • 12 Сър Стенли Ройс

    10 5 Отговор

    До коментар #10 от "Фалко":

    Сух!
  • 13 Спас

    26 3 Отговор
    Да са живи и здрави и дано се съберат и заедно да си гледат рожбата!
  • 14 дедо Шишарко

    17 9 Отговор
    Болима шпеку!
  • 15 дете

    19 1 Отговор
    На тая дьржава трябват деца бьлгарчета.
  • 16 Tuttyfrutty

    17 2 Отговор
    Айде спрете вече с тази порнография, която напоследък е доста изявена в онлайн пространството. Пишат се някакви пълни глупости и безсмислици само и само да ви се посещават сайтовете, защото очевидно осъзнавате, че не ви бива за журналисти.
    А дори и написаното да е вярно, в крайна сметка това си е личен избор на певицата и не сте вие хората, които ще определят кой с кой ще се вижда, кой е беден и кой богат, кой къде и как работи и т.н.
    Започнете да се занимавате с друго, защото това очевидно не ви се получава. А ако бяхте истински журналисти щяхте да знаете, че жълтата преса е нещо коренно различно, от недоразуменията, които пишете тук.
    ......но в България всичко е сбъркано.
  • 17 Флойд Патерсън

    20 6 Отговор
    Най успешната певица.Да се ровим в личния и живот,не е най интересната тема, да е жива и здрава,и тя и детето.И дай Боже да срещне любовта на живота си,явно не е тази
  • 18 Стойчо

    2 7 Отговор
    Какво ни занимавата с тази Илия Мариева бе.... Кой го интересува някаква си там? Коя е тази?
  • 19 Катя Господинова

    1 0 Отговор
    Да е жива и здрава, тя и детето. Бащата на детето трябва да се избира много внимателно. но всички грешим