Отидете към основна версия

3 708 20

Трансджендър жена потроши 40 000 паунда, за да стане дракон (СНИМКИ+ВИДЕО)

  • трансджендър-
  • дракон-
  • трансформация-
  • пластична операция-
  • хирургия

Ева се зарича, че "няма да умре като човек"

Транссексуална жена от Бруни, Тексас, САЩ е похарчила повече от 42 000 британски паунда (60 000 щатски долара), за да се превърне в дракон. Трансформацията включва разцепен на две език, татуирани люспи и дори осем рога на главата ѝ.

През 1997 г. Ева Медуза е живяла като мъж - Ричард Хернандес и е бил вице президент на една от водещите банки в Америка, пише Mirror.

Но след като получава ХИВ като диагноза Ричард решава да стане Ева и да се преобрази напълно, за да "не умре като човек". Ева изоставя корпоративния свят и започва тежката трансформация.

Тя вярва, че след като е била изоставена от родителите си на 5 години, тя се е преродила със силата на гърмящата змия.

Ева претърпява операция на носа, ушите, татуира се и запълва очните си ябълки със зелено - всичко това струвало около 60 000 долара. Ева споделя, че трансформацията ѝ не приключва тук и се нуждае от още близо 40 000 долара, за да е напълно преобразена.

Тя споделя, че трансформацията ѝ е най-значимото житейско събитие. Тя го дължи както на рождената си майка, така и на влечугите - най-вече на гърмящите змии.

Ева признава, че се е страхувала от диагнозата си и не е искала да умре като човек. Хората за нея са най-деструктивните същества на планетата и най-пълните с омраза. Затова решила да се промени и да изглежда като нещо нечовешко.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини