Отидете към основна версия

2 097 1

Най-депресиращата песен

  • r.e.m-
  • музика-
  • уитни хюстън

Тъжните песни разплакват седем от десет мъже, установи проучване. 90% от жените пускат по няколко сълзи, докато служат тъжни и емоционални песни. Класация определи и най-депресиращата песен. Това е „Everybody Hurts“ на R.E.M.

Втори в класацията на най-тъжните песни е Елтън Джон с парчето „Candle in the Wind“. Трети са Mike and the Mechanics с „The Living Years“.

Най-често плачем, докато слушаме музика у дома. Разплакваме се също по сватби и семейни събития и по-рядко по време на шофиране.

Проучването е идея на театралния продуцент от Лондон Дейвид Кинг, който искал да научи повече за „емоционалната сила на музиката“. Оказало се, че 84% от мъжете между 18 и 24-годишна възраст събират сълзи в очите си. Възрастните са по-малко склонни да плачат.

В челната петица попада и Уитни Хюстън с незабравимата й песен „I will always love you“, както и Шиниъд О`Конър с „Nothing compares to you“.

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Фурор на група, свирят на една китара

    Канадската инди група Walk off the Earth направи световен фурор. Петимата музиканти изсвириха заедно на една китара кавър на парчето "Somebody ...
    30.01.2012
    1 857
    1
  • Легендарните R.E.M се разделят

    Легендарната рок група R.E.M обяви раздяла. След 31 години съвместна музикална кариера, американската банда се разделя със сцената и студиото. &bdq ...
    21.09.2011
    1 238
    0