Last news in Fakti

31 Януари, 2012 16:19 2 085 1

Най-депресиращата песен

  • r.e.m-
  • музика-
  • уитни хюстън

Тъжните песни разплакват седем от десет мъже, установи проучване. 90% от жените пускат по няколко сълзи, докато служат тъжни и емоционални песни. Класация определи и най-депресиращата песен. Това е „Everybody Hurts“ на R.E.M.

Втори в класацията на най-тъжните песни е Елтън Джон с парчето „Candle in the Wind“. Трети са Mike and the Mechanics с „The Living Years“.

Най-често плачем, докато слушаме музика у дома. Разплакваме се също по сватби и семейни събития и по-рядко по време на шофиране.

Проучването е идея на театралния продуцент от Лондон Дейвид Кинг, който искал да научи повече за „емоционалната сила на музиката“. Оказало се, че 84% от мъжете между 18 и 24-годишна възраст събират сълзи в очите си. Възрастните са по-малко склонни да плачат.

В челната петица попада и Уитни Хюстън с незабравимата й песен „I will always love you“, както и Шиниъд О`Конър с „Nothing compares to you“.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 софия

    0 0 Отговор
    Най- депресиращата песен е:

    И да паднем, и да бием -
    пак ще се напием!
    За добро или за лошо
    българи сме ние!