Отидете към основна версия

6 526 16

Орхан Мурад пее вулгаризми, феновете му искат намесата на СЕМ (ВИДЕО)

  • сем-
  • орхан мурад-
  • вулгарно-
  • цинично-
  • цинизми

Орхан Мурад пусна песен, от която бликат цинизми и вулгарни изрази

Властелинът на фолк баладите Орхан Мурад запя за секс, девственици, сводници и калугери в най-новата си песен. Парчето на лиричния изпълнител бълва от вулгаризми, което тотално шокира почитателите му.

Колегите му от гилдията са категорични, че тази песен цели да отвлече вниманието от скандала около последното видео на 14-годишната му дъщеря.

Песента "Де бре де" се изпълнява от Орхан Мурад и Веселите Момчета. Тя може да се чуе и види в сайтовете за споделяне на видео като YouTube, а текстът ѝ е изпълнен с цинизми. Заради вулгарния текст видеоклипът е цензуриран с 16+.

Мъжката група и Мурад пеят на богата трапеза, свирят и пият домашна ракия като си мезят със салата. Песента започва с реч от Мурад, който споделя, че най-важното е да се уважаваме един върху друг.

"Това е Дъното. От песни като "Хиляди слънца" и "Обичам те още", Орхан започна да пее за полови органи. Толкова е гнусно, че не ми се коментира. Аз наистина няма какво да кажа. Изпаднах в шок, трудно ми беше да повярвам, той задмина дъщеря си", коментира фолк дивата Роксана, пише в. "Телеграф".

Тя и нейните колеги все още недоумяват как е възможно Сузанита да имитира френска любов, а татко ѝ да пее за нея. Част от феновете на Орхан остро критикуваха новото му творчество, а други припомниха парчето на Сузанита, в което русокоската имитира пушене на марихуана, друса дупе в оскъдни дрехи, сочи средни пръсти и плюе върху органите на реда.

"Това семейство съвсем е откачило", "Ха-ха, какво чуват ушите ми, в потрес съм", гласят едва малка част от коментарите в мрежата.

Последователите на 51-годишния мъж очакват СЕМ да забрани за излъчване по телевизията скандалната песен.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини