Отидете към основна версия

11 460 16

Мариана Попова намекна за грандиозна далавера с "Евровизия"

  • мариана попова-
  • певица-
  • евровизия-
  • коментари-
  • недоволство-
  • конкурс

Многобройни критики отнесоха и българските представители

Снимки: Facebook

Напрежението след финала на песенния конкурс „Евровизия” не стихва. Минути след края на надпреварата започнаха грозните коментари по адрес на тазгодишната победителка — израелката Нета. Голяма част от меломаните смятат, че шантавата млада дама далеч не заслужава да е големият победител в надпреварата.

Заслужени критики отнесоха и българските представители — групата Equinox и парчето им "Bones", които останаха на 14-о място в класирането със 166 точки.

Според мнозина България трябва да спре да участва в този фарс, а други са на мнение, че песента, с която сме се представили, е била пълен провал. Критиците добавят, че са погнусени и меко казано отвратени от това, което се е случило по време на финала.

Поп певицата Мариана Попова, която преди години представяше страната ни в конкурса, също се изказа негативно за надпреварата и победителя.

„Евро Визия! Конкурс за песен! Че то още от заглавието сбъркано! А ако знаете колко парички се плащат само, за да сме там! Смешно ми е! Дерзайте, ЕВРОПЕЙЦИ”, написа изпълнителката на профила си във Facebook.

Според нея, освен европейската телевизия, Израел си имат и ВИЗИЯ. И добавя, че всяка година се повтаря една и съща „свинщина”.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини