Отидете към основна версия

23 632 34

3 мъжки имена, чиито притежатели никога не изневеряват

  • мъжки имена-
  • мъже-
  • име-
  • изневяра-
  • верни-
  • не изневеряват-
  • георги-
  • борис-
  • бладимир-
  • значение на името-
  • характер

Може ли името, което родителите ни са ни дали, да определи характера и постъпките ни?

Снимка: shutterstock

Името дава важна информация за своя притежател. Иманата, които всеки от нас получава след раждането си, крият важна информация за нас самите, за нашия характер и житейския ни път, за това кои сме и какво ни е отредила съдбата.

Според нумерологията и астрологията, вибрацията на личното ни име описва черти от характера ни, посредничи в общуването ни с околните, като привлича хармоничните и отблъсква нехармоничните за нас хора. Името, с което сме кръстени дори може да посочи подходящото за нас място за живеене. Може да ни помогне и в избора на подходяща професия и дори на спътник в живота.

Вибрацията на личното име влияе върху формирането на личността ни още от детството, като подсказва основни влечения и интереси, наклонности и дарби, как човек реагира на света около него, какви умения иска да усвои, как и доколко успява да се интегрира в семейната среда.

Дали обаче, имената могат да са индикатор за това колко верни и всеотдайни партньори сме в любовта и в съжителството си с друг човек?

Дали името на мъжа може да ни разкрие какъв партньор е и дали е склонен към изневери или ще ни бъде верен до гроб?

Мъжете са различни: едни обичат да се занимават със спорт, други да ходят на лов, трети са изцяло погълнати от работата си. Но много жени са склонни да мислят, че всички представители на силния пол задължително изневеряват на половинката си. Да, голяма част от мъжете са полигамни, но има и такива, които са изключение от правилото.

Сега ще ви разкажем за най-верните мъже, които никога не изневеряват на половинките си.

Владимир

Мъжете с това име са много активни, целеустремени и склонни към различни авантюри. При това Владимир обикновено притежава безконфликтен характер, има много приятели. Владимир подхожда много внимателно към събеседниците си. Веднъж срещнал най-добрата жена, никога няма да реши да й изневери. Той ще бъде много добра глава на семейството, пример за подражание и достоен мъж за съпругата си.

Борис

Много педантичен човек, който от най-ранна възраст се стреми към реализация. Никога не се притеснява от чуждото мнение и винаги взима важните решения самостоятелно. Борис е популярен сред жените, защото е харизматичен и уверен мъж. Той се стреми да намери единствената жена, с която да изгради дом и семейство.

Георги

Това е един силен и мъжествен човек. Георги не обича да споделя личните си отношения с много хора, но с близките си е напълно открит и искрен. Винаги го приемат много добре, тъй като умее да се представи правилно. А това му помага да има нужните връзки и полезни запознанства.

Георги е прекрасен семеен човек. Истина е, че може дълго да търси своята избраница, преди да й предложи сърцето си, защото иска да се ожени само веднъж. Половинката му трябва да помни, че Георги не търпи лъжите. И ако жената до него се държи достойно, той ще й стане предан мъж, който никога няма да помисли за друга. И ще бъде идеален баща.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.

Свързани новини