Отидете към основна версия

1 399 1

Погребват Уитни в родния Нюарк

  • уитни хюстън

Траурната церемония и погребението на починалата в събота поп дива Уитни Хюстън вероятно ще се проведат в родното й място Нюарк, щата Ню Джърси, в четвъртък и петък.  Тялото й бе пренесено със самолет от Лос Анджелис.

Според информация на „Асошиейтед прес", роднините на попизпълнителката са помолили прощалната церемония да се състои на арената на спортния комплекс Prudential Center, който побира 18 000 души.
Точната причина за смъртта на певицата ще бъде оповестена след приключването на токсикологичния анализ. Близки на Хюстън отхвърлят една от версиите, по които полицията разследва смъртта й - самоубийство, отбелязват информационните агенции.

Президентът на Съединените щати Барак Обама изрази съболезнования на роднините на певицата. Жители на Нюарк поставят цветя, балони и свещи за Хюстън пред металната ограда на баптистката черква, където майка й, госпъл певицата и носителка на "Грами" Сиси Хюстън пее в продължение на години.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Вода в белия дроб на Уитни?

    При аутопсията на американската певица Уитни Хюстън е била открита вода в белия й дроб, предаде сайтът за светски новини Ти Ем Зи (TMZ). Медията се ...
    13.02.2012
    4 207
    5
  • Отиде си Уитни Хюстън (обновена)

    Голямата американска певица и актриса Уитни Хюстън почина на 48-годишна възраст. Тя е намерена мъртва в хотелската си стая в Лос Анджелис, предаде Б ...
    12.02.2012
    11 556
    22