Last news in Fakti

13 Февруари, 2012 09:03 4 146 5

Вода в белия дроб на Уитни?

  • уитни хюстън-
  • смърт

При аутопсията на американската певица Уитни Хюстън е била открита вода в белия й дроб, предаде сайтът за светски новини Ти Ем Зи (TMZ). Медията се позовава на собственици източници в полицията в Бевърли хилс. Все още тази информация не е официално потвърдена или отречена.

Медицинските власти вече недвусмислено заявиха, че няма да разпространяват никаква информация, докато силите на реда не си свършат работата и излязат с официална информация по случая.

Резултатът от аутопсията на Уитни Хюстън идва в подкрепа на хипотезата, че певицата се е удавила във ваната в хотелската си стая.

Другите версии са, че известната певица от починала от наркотици или смъртоносен коктейл от болкоуспокояващи и алкохол.

48-годишната Уитни Хюстън бе намерена мъртва в събота следобед в стаята си в хотел „Бевърли Хилтън“. Часове по-късно тя трябваше да пее при връчването на музикалните награди „Грами". Смъртта й я направи център на тазгодишното раздаване на наградите.

Междувременно стана известно, че 18-годишната дъщеря на Уитни – Боби Кристна Браун е била приета в болница след получаване на нервна криза. След няколкочасов преглед тя е била изписана с препоръка да продължи своето възстановяване у дома. Междувременно близките на Уитни Хюстън са силно притеснени, че Боби може да посегне на живота си, подтикната от неочакваната загуба на майката си.

Нейните близки са твърдо решени да бъдат до нея в този тежък за нея момент.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НЕДКО САВЧЕВ

    0 1 Отговор
    наркоманка като повечето известни певци
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 дрога

    1 0 Отговор
    тая колко кила дрога е изяла не е истина....някой се самоубиват от нямане други от имане...нов световен ред,америка,илюминати,извънземни,консуматорско общество,тотален контрол,робство,нибиру
  • 4 rosh

    0 1 Отговор
    А ти откъде знаеш?
  • 5 Гигилота

    0 0 Отговор
    Никак не им е лесно на известните,подложени са на невероятен стрес,не говори добре да има подобни злобни изказвания. Мир на праха й, а дъщеря й остава нещастна и разбита в самото начало на живота си.