Отидете към основна версия

3 092 9

Деца танцуват на хит на Азис в училище (видео)

  • азис-
  • ученици-
  • видин-
  • чалга

Видео на невръстни български ученици, които танцуват под звучна чалга песен, разбуни духовете в социалните мрежи. На кадрите се вижда как децата, носещи червени приличащи на пионерски връзки, танцуват в такта на хита на Азис „Мразиш“.

Видеото е на Радио Видин. Според коментарите в социалните мрежи музикалната проява се разиграва в сградата на община Видин под вещо учителско ръководство. Твърди се още, че танцът е поздрав по случай 8-ми март. На заден фон се виждат родители, които не показват признаци на възмущение.

Същата песен, чийто видеоклип показва Азис между мускулести мъже по бельо, които ближат сладолед и ядат сочни ягоди, стана повод за саркастичен коментар от руско хумористично предаване за родната музикална сцена.

Видеото в YouTube е разпространено от потребител, регистриран под името Николай Димитров. „Гнусота и сквернота. И не - не е монтаж“, пише той. Коментарите под клипа изразяват възмущение от "падението" на българската образователна система. 

И докато някои пишат с невярващо възмущение, други представят по- песимистична оценка на цялостната картина у нас. „Възпитанието на децата започва от родителите. За жалост те харесват такава музика. Чалга-концертите са най-посещавани, това е истината“, гласи друг коментар.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Няма да забраняват Азис в училищата

    Музиката на Азис няма да бъде забранена в училищата, изпълнителят е герой в очите на децата, танцували на неговата песен. Ако това е причината те д ...
    23.03.2012
    822
    0
  • Експерти да кажат що е то Азис

    Просветният министър Сергей Игнатов обяви, че е разпоредил проверка на скандалния танц на ученици от Видин под съпровода на песен на Азис. Дил ...
    14.03.2012
    1 222
    4