Last news in Fakti

13 Март, 2012 15:58 3 084 9

Деца танцуват на хит на Азис в училище (видео)

  • азис-
  • ученици-
  • видин-
  • чалга

Видео на невръстни български ученици, които танцуват под звучна чалга песен, разбуни духовете в социалните мрежи. На кадрите се вижда как децата, носещи червени приличащи на пионерски връзки, танцуват в такта на хита на Азис „Мразиш“.

Видеото е на Радио Видин. Според коментарите в социалните мрежи музикалната проява се разиграва в сградата на община Видин под вещо учителско ръководство. Твърди се още, че танцът е поздрав по случай 8-ми март. На заден фон се виждат родители, които не показват признаци на възмущение.

Същата песен, чийто видеоклип показва Азис между мускулести мъже по бельо, които ближат сладолед и ядат сочни ягоди, стана повод за саркастичен коментар от руско хумористично предаване за родната музикална сцена.

Видеото в YouTube е разпространено от потребител, регистриран под името Николай Димитров. „Гнусота и сквернота. И не - не е монтаж“, пише той. Коментарите под клипа изразяват възмущение от "падението" на българската образователна система. 

И докато някои пишат с невярващо възмущение, други представят по- песимистична оценка на цялостната картина у нас. „Възпитанието на децата започва от родителите. За жалост те харесват такава музика. Чалга-концертите са най-посещавани, това е истината“, гласи друг коментар.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иракли Иракли

    0 0 Отговор
    ПАДЕНИЕ НА ЛИЧНОСТА!БРАВО ПЕДАГОЗИ.молим се дано тнова е монтаж!,БОЖЕ ..............неможеше ли в подобен ритъм на изпълнители от Широка лъка,тези деца да танцуват!
  • 2 Пен4о

    2 0 Отговор
    Що за наглост и безобразие е това? Как може да оставите децата на грижите на педагог с явно изявено отношение към хомосексуализма. А възможно е и да е педофил. Защо не се направи сериозна проверка от Министерството на образованието и да се вземат мерки. Възмущението не е достатъчно !
  • 3 Гритор Димитров

    1 0 Отговор
    Простотията все повече почва да се шири. И от тия деца ще искаме след нас да изграждат България.Що за педагози са тези около тях.Прост народ слаба ДЪРЖАВА-а може би това е идеята.
  • 4 Иван Иванов

    1 0 Отговор
    Ние заедно с криворазбраната демокрация и с оглед на беднотията в която живеем бодро крачим към Ориента.Много българи ,а покрай тях и децата им си слушат чалга, при наличието на толкова стилна и хубава музика в други жанрове.Да не говорим ,че текстовете на песните са супер измислени.Нашите преписват всичко наготово от Сърбия и Гърция и ни го поднасят в техен вариант.А за да си почитател на Азис значи нещо много сериозно се е разклатило в психиката ти.
  • 5 йордан иванов

    1 0 Отговор
    Не са виновни децата, а учителя им по танци
  • 6 ducati

    1 0 Отговор
    Колкото по- прозззз и по-беден си толкова повече чалгата ти приляга!В прованса това е музиката на 99,9%от населението,а които не я слуша, нещо е куку или п.ди!Как не им стана яасно на тия ,че mercedes и bmw не са коли за масова употреба и далаверата не е начин на живот!!!!ТРЯБВА ДА СЕ РАБОТИ,ЧЕСТНО И ЯКО!
  • 7 Валери Георгиев

    0 0 Отговор
    наи-интересното е ,че години наред за ансамбьла на г-жа Филчев са отпускани пари,и то доста. хубавото е че тои отиде на крак при спонсорите да им покаже за какво са му ги отпуснали,и на тях явно много им хареса представянето ,толкоз им хареса че ще вземат да му вдигнат бюджета тази година, а тои и досега сигурно е бил сьизмерим с този на Видинския театьр! но тои в краина сметка не извьршва престьпление,тои усвоява пари по програми за интеграция на ромите.всички сме за тези програми но нека с тях да се ангажират хора с образование и ценз,нека се ангажират хора с педагогическо образование и хореографи а не недоучили измекяри с обратни наклонности които цял ден си вьртят задните части по площада в копринен костюм защото трагикомедията е пьлна всички се убедихме!
  • 8 MeR

    0 0 Отговор
    Хореографията е добра :D :D :D
  • 9 Анонимен

    0 0 Отговор
    Тъжна картинка...Простотията е повсеместна и е заляла държавата ни! И никой не прави нищо да се предотврати падението на нацията.