Отидете към основна версия

12 496 30

Кали понесе тежък удар от третия си мъж

  • кали-
  • мъж-
  • съпруг-
  • атака-
  • удар-
  • тежко

Фолк певицата Кали се е разделила и с третия си мъж. Изпълнителката и Владимир са сложили край на връзката си още преди няколко месеца, но упорито криели за разлъката. Инициатор на раздялата бил Влади, а звездата на поп фолка трудно приемала решението му, поради силните си чувства към него. От тогава насам Кали често изпадала в депресивни състояния и плачела за поредния провал в любовта.

Пред приятели певицата споделяла, че не знае каква е реалната причина за разпада на третата ѝ сериозна връзка и не може да разбере защо нещата не са се получили. Тя е категорична, че поне от нейна страна няма друг човек, но не е напълно убедена дали Влади не е залитнал по друга жена, пише „Галерия“.

Това не бил първият им сериозен сблъсък. Той често си събирал багажа, като скоро след това се завръщал. Затова и този път Кали не обърнала особено внимание и мислела, че Влади пак ще се върне. Но това не се случило и с времето тя осъзнала, че раздялата им е окончателна, а това я съсипало. Така певицата останала сама с тримата си синове Жоро, Марк и Алекс. Преди сватбата на Фики Стораро и Гюлджан двамата бяха разделени, но на събитието се появиха събрани. Дори тогава певицата се похвали, че Влади паднал на колене и ѝ подарил пръстен, но при един от скандалите им тя го върнала. През тази пролет двамата бяха на почивка на Малдивите и изглеждаха така, сякаш са в прекрасни отношения. Но след това нещо се е случило и нещата са поели към друга крайност.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Кали показа новото си гадже

    Кали отново има мъж до себе си. 43-годишната певица се появи на парти в компанията на гадже от Ню Йорк, съобщава читател на "Уикенд", свидет ...
    07.11.2018
    10 340
    20
  • Кали след раздялата: Чувствам се отлично

    "Чувствам се отлично", това е заявила фолкфурията Кали, написа HotArena. Певицата коментира разделялата си с бащата на третото си дете - ...
    29.10.2018
    4 942
    12