Отидете към основна версия

15 258 17

Турист показа какви са грузинките - приятно закръглени, отворени и...

"В Грузия е много трудно да се открият кльощави момичета", казва туристът

Снимка: Shutterstock

Една от най-дискутираните теми от мъжката част от населението на Земята е в коя държава са най-красивите жени. Някои смятат, че това са рускините, други - японките и т.н. По мое мнение, във всяка нация има и красиви момичета и откровено по-страшнички, пише в социалните мрежи турист, претендиращ да разбира по въпроса.

Ето какво разказва още той:

"Жените от всяка нация имат характерни черти и особености. Да поговорим днес за момичетата в Грузия. В Грузия е много трудно да се открият кльощави момичета, с така наречения вид на модели. Повечето от тях са момичета с форми. Не са дебели, а са приятно закръглени там, където е необходимо. Много женствени.

По-младото поколение се грижи за себе си. По улиците на Тбилиси и Батуми младите хора са много стилно облечени. Понякога светло и необичайно, понякога много сдържано.

Повечето грузинки, разбира се, са с тъмни очи и тъмни коси, но понякога има изключения. Много рядко, разбира се. Често косата на грузинските момичета е къдрава. Но кожата им е светла (освен, разбира се, ако не са събирали тен на слънце).

По отношение на поведението не забелязах голяма разлика с европейките. И другите европейски момичета се държат по улиците горе-долу по същия начин. Никаква ненужна скромност, сведени очи, ограничения. Всяка е много отворена и приятелски настроена. Няма проблем е това да я заговорите. Или просто да си побъбрите. Никоя няма да се отдръпне от вас и да избяга.

Въпреки че, ако говорим за посещение на ресторанти и кафенета, там има повече мъжки компании. Понякога момичета и момчета. Но само момичетата се събират много по-рядко.

Единственото нещо, което ме дразни при грузинските момичета, е пушенето. Почти всички момичета пушат, и то много..."

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини