Отидете към основна версия

44 426 36

Уголемяване на пениса чрез "джелкинг"

  • пенис-
  • уголемяване-
  • джелкинг

Упражнението е едно от най-ефективните

Снимка: Shutterstock

За уголемяване на члена съществуват няколко ефективни метода - с пенис екстендер, с хранителни добавки, с хидропомпа, домашни упражнения и чрез оперативна намеса.

Разбира се, всеки от тях има своите плюсове и минуси - неинвазивните методи като използване на екстендер и хидропомпа например, изискват време и постоянство. Оперативната намеса, въпреки че дава резултат веднага, е болезнена и отнема на члена възможността да стои изправен.

Добрата новина е, че комбинирането на два или повече неинвазивни метода, като например екстендер + хранителна добавка или хранителна добавка + упражнение, може да спомогне за получаване на по-бързи резултати. Сайтът Sexwell.bg предлага за целта техниката "джелкинг". Това е метод, чрез който се постига естествено уголемяване на члена посредством повишаване на кръвното налягане, циркулацията на кръвта и цитокинезата в члена. Упражнението се състои в това да масажирате члена от основата към главичката, прилагайки премерен натиск. По този начин повече кръв навлиза в тялото на пениса и тренира неговата способност да побира повече, т.е да увеличава размера си.

Не прилагайте техниката в ерекция, изчакайте да спадне с 50-75%. Пенисът трябва да е достатъчно отпуснат, за да преминава кръвта по-лесно през него. Никога не правете джелкинг упражнения в състояние на пълна ерекция.

Също така, ако усетите болка по време на упражнението, спрете веднага. Важно е запомните, че техниката не бива да се прилага върху главичката на пениса.

Ето инструкции как точно се изпълнява упражнението:

Нанесете крем за уголемяване на члена върху ръката си, каквито се предлагат в секс шоповете. Той не само ще улесни движението на ръцете, но и ще стимулира притока на кръв в пениса, тоест увеличава количеството, което пещеристите тела трябва да поберат.

Направете с ръката си знак за ОК и използвайте този захват за "джелкване", като редувате ръцете.

Започнете от основата: поставете ОК захвата максимално близо до пубисната кост, а с другата ръка придържайте основата и тестисите. Движете по посока нагоре: с леко притискане, бавно движете пръстите си към главичката на члена. Идеалното стягане за "джелкинг" е това, което не боли, но ефективно изтласква кръвта нагоре към члена. Спрете под главичката.
Това движение представлява един "джелк" и трябва да трае 2-3 секунди. Повторете.

"Джелкинг" процесът се повтаря 100 пъти на упражнение, с промяна на ръцете всеки път. Упражнението трябва да се прави 3-5 пъти седмично.

Ако членът стане сух по време на процеса, добавете още крем или навлажнете ръката си с вода - това ще реактивира вече нанесеният крем.

След като приключите с упражнението, можете да оставите крема да се абсорбира в кожата - той стимулира притока на кръв в члена.

Упражнението е едно от най-ефективните с най-добри резултати. Те идват бързо и при правилно изпълнение се запазват за неопределен период от време.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.

Свързани новини

  • 5 съвета за мъже с малък пенис

    Съществуват различни сексуални практики, чрез мъжете с малки пениси да се почувстват пълноценни, когато става въпрос за доставяне на сексуално удоволс ...
    08.04.2019
    26 070
    78
  • Фитнес маниаците имат по-малък пенис

    Американски учени от университета в Централна Флорида установиха, че размерът на бицепса при мъжете е обратно пропорционален на размера на тяхното мъж ...
    23.11.2018
    15 644
    37
  • Как размерът на пениса влияе на живота на мъжа?

    Въпросът за размера на пениса е доста деликатна тема, по която не всеки мъж би искал да говори. И основната причина е ясна - несигурността, която чувс ...
    31.07.2018
    27 321
    62