Отидете към основна версия

23 Декември, 2018 14:43, обновена 23 Декември, 2018 14:43 16 935 17

Лили Иванова живее в кошмар заради...

  • лили иванова-
  • певица-
  • естрада-
  • поп-
  • музика-
  • преследва-
  • психопат-
  • психично болен

Трима души пазят певицата от психично болен

Хората, които са засичали примата Лили Иванова някъде по улицата знаят, че тя винаги бива придружавана от поне трима души – бодигард и двама асистенти, на които живата легенда разчита да ѝ помагат за всичко. До ден днешен певицата живее в ужас, че може да ѝ се случи повторно нещо от миналото, което е и причината тя никога да не излиза сама.

Кошмарното събитие се развива преди години, но от МВР и до днес упорито пазят случая в тайна. Все още отказват да разкрият и пълните подробности. Репортер на „ШОУ” обаче, все пак разбра как се е случил инцидентът, заради който Лили Иванова започва да се страхува от фотоапарати, камери и светкавици – особено пък, когато случайни хора я снимат на улицата.

Когато въпросният психично нестабилен мъж отива пред кооперацията, в която примата живее – на столичната улица „Оборище” – се представя на портиера като човек, с когото певицата вече имала направена уговорка. Портиерът обаче почти веднага се усъмнил, защото мъжът бил твърде екзалтиран и невъздържан в реакциите си.

Когато усетил, че е разкрит, напористият мъж се нахвърлил върху портиера и го заплашил. Успял да извади дори джобно ножче, с което надрал лицето на служителя. В крайна сметка, когато настанала суматохата, се стреснал и избягал. На мястото веднага дошла полиция, тъй като кварталното РПУ се намира в почти непосредствена близост до дома на певицата, която през цялото време на инцидента била в дома си, без изобщо да подозира какви сцени се разиграват на входа.

От полицията не изключили версията, че психопатът е идвал с цел атентат срещу певицата. Разбира се, това е само стандартно предположение.

„Когато разбра за случилото се, изпадна в шок!”, разказва близък съсед на примата, който в този момент тъкмо се прибирал от работа.

Това обаче не е първият път, когато Лили Иванова страда от дързостта на напористи свои фенове. През годините много пъти се е случвало да я причакват, да ѝ звънят по малките часове на домашния телефон или пък да ѝ пращат анонимни пратки и подаръци.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини