Отидете към основна версия

5 174 22

Страховито пророчество вещае огън и жупел за Ню Йорк (ВИДЕО)

  • пророчество-
  • сащ-
  • американец-
  • унищожение-
  • ню йорк

В своя пророчески сън американец видя унищожението на мегаполиса

Снимка: Shutterstock

Твърдението, че Съединените щати ще бъдат напълно заличени от лицето на Земята, се появява периодично в "пророческите" видения на различни ясновидци, контактьори и дори религиозни водачи. Всяко предсказание посочва различни причини, които ще доведат до това ужасяващо събитие, но крайният резултат при всички е категоричен — гибел.

Поредното пророчество беше направено наскоро от Марк Мърчисън.

Преди година той вижда страшен пожар, който съвсем скоро ще обхване цял Ню Йорк. Всички съоръжения в мегаполиса едновременно ще избухнат в пламъци. Мърчисън споделя, че във видението си е стоял на хълмовете извън града и е гледал как гори.

Страшните събития във видението му се случват в тъмната част на денонощието или рано сутрин. Преди пламъците да обхванат мегаполиса, ще има мощен взрив.

Мъжът предупреждава, че огнената трагедия ще се разиграе през март. И искрено се надява, че глупавото му видение е само страшен сън.

Цяла година Марк не е огласявал видяното, за да не плаши хората. За съжаление, от видението му не става ясно какво оръжие ще погуби целия мегаполис.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини