Отидете към основна версия

33 538 28

Ето с кого се гушка нощем д-р Огнянова от "Откраднат живот" (СНИМКИ)

  • д-р огнянова-
  • откраднат живот-
  • сериал-
  • диана димитрова-
  • котка-
  • домашен любимец

Красивата актриса показа сладура, с който се гушка вечер

Сякаш откакто отряза почти цялата си коса Диана Димитрова, по-известна като д-р Огнянова от хитовия медицински сериал „Откраднат живот”, е по-откровена от когато и да било. Тя редовно споделя с последователите си в социалните мрежи какво ѝ се случва, както в професионален, така и в личен план. Наскоро разбрахме нещо безкрайно любопитно – с кого се гушка чаровната актриса всяка нощ.

За изненада или не на мнозина, до Диана Димитрова всяка нощ и всеки ден, когато си е у дома, е любимият ѝ котарак Врубел. Освен, че обича да споделя постелята си с него, да си играе и да го храни, актрисата обича и да излиза с домашния си любимец навън, където го разхожда с ефектна каишка.

„Няма нужда от анализ. Врубел е котка, аз съм човек”, пише кратко и ясно Диана под една от снимките, на която се вижда как котаракът ѝ се катери по едно дърво, докато стопанката му запечатва момента.

Неотдавна една от най-магнетичните актриси в „Откраднат живот” сподели, че е научена как се живее и именно заради това любовта ѝ към Врубел е толкова чиста. „Щастлива съм, че баба и дядо ми показаха какво е да живееш „просто”. Просто да обичаш, просто да си тук и просто да се радваш на малките моменти. След дълъг снимачен ден за мен е истинско щастие да усещам любовта на Врубел и Спарчио, да се намажа обилно с крем и да пия чаша червено вино. И да бъде тихо!”

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини