Отидете към основна версия

31 590 21

Рачков награби Мария Илиева в ефир точно като Кобрата (ВИДЕО)

  • като две капки вода-
  • мария илиева-
  • димитър рачков-
  • целувка-
  • кубрат пулев

"Като две капки вода" се възползваха от избухналия скандал около Кубрат Пулев и направиха забавен скеч, включващ Димитър Рачков и Мария Илиева

Още от самото начало на шоуто за имитации "Като две капки вода" доста се заговори за свободното поведение на Рачков с певицата Мария Илиева. Много често в предаването двамата си разменят доста закачливи реплики като в повечето случаи инициатор е водещият.

В снощния епизод на предаването Рачков интервюира Илиева преди тя да влезе в образа на Веселин Маринов. Точно когато тя трябваше да се качи в асансьора, за да излезе на сцената, водещият я награби и целуна по устата, имитирайки нашумялата напоследък постъпка на Кубрат Пулев спрямо американската репортерка Джени Суши.

Певицата реагира със закачка: "Веднага ще се обадя на адвоката ми". Тя успешно се включи в образа на набралата популярност в последните дни Суши, която си нае адвокатка, за да съди Кобрата, заради изненадващата целувка, която получи от него.

Като цяло сценката беше доста сполучлива, но след като само преди седмица Рачков се раздели с Мария Игнатова, това ще е поредният удар по крехката психика на самотната блондинка.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини