Отидете към основна версия

21 764 26

Нели Петкова захвърли дрехите и пусна клип (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • нели петкова-
  • дрехи-
  • съблече-
  • body-
  • песен-
  • рейтинг

Певицата има нова песен и клип към нея

Певицата Нели Петкова залага на все по-секси визия в новите си проекти. Талантливата блондинка не оставя почти нищо за въображението във видеото към новата си песен „Body”.

Песента е съвместен проект с David „Swagg R’Celious” Harris, носител на „Грами” за най-добър R&B албум 2019. В клипа Нели влиза в ролята на топ съблазнителка, която демонстрира перфектни мерки.

Музиката и текстът на песента са дело на David Harris и Нели Петкова. Аранжимент - David “Swagg R’Celious” Harris. Прави впечатление, че в песента са използвани и български фолклорни мотиви.

Нели Петкова и David Harris са създали общо 5 песни. „Body” е първата им съвместна работа. Песента е записана в Ню Йорк, а видеото е заснето в София от режисьора Люси Иларионов. В клипа участват танцьорите от „Expose Team” с хореограф Велислава Дипчикова.

Освен многобройните участия на изпълнителката на българска сцена, на 20 април ѝ предстои и концерт в Чикаго. Там Нели Петкова ще представи разнообразен репертоар от авторски песни на български и английски език, народни песни в съвременни аранжименти и акапелни изпълнения.

Припомняме, че само преди месец изпълнителката представи дуета си с Виктор Калев „Тук до мен”. Двамата изпълниха песента под бурните аплодисменти на публиката на юбилейните спектакли на Стоянка Мутафова „70 години на сцена” в зала 1 на НДК, както и на авторския концерт – спектакъл на Виктор Калев „Грамофонът” в театър „Сълза и смях”.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини