Отидете към основна версия

26 080 78

5 съвета за мъже с малък пенис

  • орален секс-
  • пенис

Как да направите така, че да не забележи малкия ви пенис

Снимка: Shutterstock

Съществуват различни сексуални практики, чрез мъжете с малки пениси да се почувстват пълноценни, когато става въпрос за доставяне на сексуално удоволствие. Тук няма да споменаваме пенис помпите, екстендерите и различните програми за уголемяване на пениса. Това определено са методи, даващи отлични резултати, но в случай, че сте решили да ги прескочите, следващите съвети могат да са ви полезни.

От началото на любовната игра до овладяването на ключови техники по време на половия акт – blogzdrave.com предлага няколко трика, с които всеки мъж, който се притеснява, че размерът на пениса му е по-малък от нормалното, ще бъде перфектният любовник.

1. Бъдете интересен събеседник

Експертите твърдят, че ако успеете да задържите вниманието на партньорката си, тя няма да се интересува особено от размера на достойнството ви. Отпуснете се и се наслаждавайте на нейната компания. Попитайте я как е минал денят ѝ и проявете интерес относно това, което споделя с вас. Последни проучвания показват, че колкото по-заинтересован е мъжът от половинката си, толкова по-големи са неговите шансове да привлече и задържи вниманието ѝ. Наслаждавайте се на разговора и я изслушвайте. Проявата на внимание е един от основните фактори, за които жените мечтаят, когато общуват с един мъж. Проявата на заинтересованост ще я накара да се почувства значима и желана.

2. Превърнете се в специалист по любовна игра

Предайте ѝ цялата нежност, на която сте способни. Целувайте я бавно и нежно по лицето и устните. След това прехвърлете целувките си по врата ѝ, като постепенно преминете от шията към гърдите. Не забравяйте да я докосвате и галите по ерогенните зони. Попитайте я какво ѝ харесва и как го предпочита. В най-добрия случай, възбудата ще бъде толкова голяма, че след началото на половия акт, тя ще е в състояние да свърши буквално за минути без значение колко голям е вашият пенис.

3. Дразнете сетивата ѝ

Колкото по-бавно и нежно играете, толкова повече ще засилите желанието ѝ. Един от триковете за засилване на възбудата е да я накарате да затвори очи или вие самите да ги завържете с нежен плат. Целувайте я и докосвайте всяка част от нейното тяло. Докато лежи възбудена, я галете между краката, прокарвайте ръце по гърдите ѝ и я докосвайте с устни на местата, където харесва. Колкото повече нагорещявате страстите, толкова е по-голям шансът да не обърне особено внимание на размера на пениса ви.

4. Не пропускайте оралния секс

Оралният секс става все по-популярен сред мъжете. На много от тях им харесва да доставят това незаменимо удоволствие на своята партньорка. Това е един сигурен метод, който да накара всяка жена да стигне до кулминация, без мъжа да се притеснява от размера на пениса си или от преждевременната еякулация. Някои статистики сочат, че жените предпочитат оралната любов, защото тя им дава почти пълна гаранция за постигането на оргазъм. Доказано е, че едва 20% от нежния пол стига до кулминация при стандартен полов акт чрез проникване. Овладейте напълно тези техники, и ви уверяваме, че тя понякога дори ще забравя, че пенисът ви не е достатъчно голям.

5. Изберете правилната поза

Обикновено мъжете с малък пенис трябва да се съобразяват с това докъде се простират възможностите им и дали са в състояние да стимулират всяка точка от вагината на партньорката си. Една от предпочитаните пози е кучешката. Изпълнена по правилния начин, позволява вагиналните мускули да се съкратят до такава степен, че дори и най-малкият пенис да създаде впечатление за достоен размер. Не забравяйте да стимулирате клитора и ануса ѝ. По този начин тя ще изпита пълна наслада от секса, която ще я накара да ви желае все по-силно.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.

Свързани новини