Отидете към основна версия

11 266 18

Георги Христов с тежки обидни думи към своя колежка

  • георги христов-
  • катя близнакова-
  • обиди-
  • скандал-
  • външен вид-
  • хаплив език-
  • болезнени откровения

Какво вбеси Георги Христов, за да избухне като каруцар срещу Катя Близнакова

Острият език на Георги Христов е затрил голяма част от дългогодишните му приятелства. Хора от обкръжението му издават, че е почти невъзможно около певеца да се задържи някой за дълго време. Таблоидите коментират, че Христов е останал с малко верни приятели край себе си, но както е подкарал с откровения, може скоро да загуби и тях.

Певицата Катя Близнакова все още e в приятелския кръг на големия естраден певец. Двамата често се събират в компания, а обикновено веселбите им завършват с много изпит алкохол и бурни скандали, твърдят от show.blitz.bg.

Наскоро изпълнителката на "Лиляно моме" решила да смени рязко визията си. Отишла на фризьор и поискала да я подстрижат много късо — като момче. И макар тя харесала новото си амплоа, то изобщо не се понравило на добрия ѝ приятел Георги Христов.

Близнакова била покосена от гнева на певеца.

"Как можа да се подстрижеш, ужасно ти е. Лицето ти е топчесто, а сега се показва и дебелата ти гуша", давал аргументи за неодобрението си естрадният певец, без да си дава сметка, че думите му са обидни.

Но Катя посрещнала репликите му със заразяващата си усмивка и не му се разсърдила. "Дебела съм, какво да направя", тихо отговорила тя.

Запознати с буйния гняв на Христов издават, че в момента край него са се запазили единствено онези приятели, които не обръщат внимание и подминават обидите, които сипе с лека ръка.

Друга певица, с която Христов все още е близък, е Нели Рангелова. Изглежда тя също стои над нещата и не се връзва на грозните му подмятания.

Преди години в обкръжението му бяха още дует "Ритон" и Кичка Бодурова, но заради болезнените откровения на изпълнителя те вече не общуват с него.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини