Отидете към основна версия

5 002 15

Родна моделка разкри, че чака бебе (СНИМКА)

  • топлес-
  • модел-
  • силвия юрукова-
  • бебе-
  • бременна-
  • изненада

Силвия Юрукова изненада всички като показа наедряло коремче

Топлес моделката Силвия Юрукова е бременна. Скандалната риалити участничка изненада всички с новината, че ще става майка, тъй като само преди месец стана ясно, че се е разделила с годеника си и дори се бореше с паник атаки, които започна да получава заради раздялата.

Преди две вечери Силвия пусна снимка в личния си профил във Фейсбук, на която е разкопчала ципа на дънките си, вдигнала е блузата си и показва растящо коремче. Под снимката веднага заваляха харесвания и позитивни коментари, както и пожелания за лека бременност.

Само няколко часа по-късно обаче веселата снимка бе изтрита от профила на модела, но въпреки това остана пост, който отново загатва за деликатното ѝ положение. На снимка с фотографа Начо Каменов тя го пита: Наче, кога ще снимаме?, а той отговаря :“Ще те снимам , след като родиш!!!.

Силвия продължава с друг въпрос: "Добре де, а биричка може ли да пия?", при което фотографът отговаря:“Може! На бременните им се полага!'

Кой е бащата на бъдещото бебе обаче остава в пълна тайна. Близки до Силвия споделиха, че тя крие таткото от суеверие, но са категорични, че не е бившият ѝ годеник. За момента не е ясно и в кой месец е моделката, но ако съдим по коремчето ѝ е в края на 5-ти. Тя все още крие и пола на детето.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.

Свързани новини