Отидете към основна версия

30 518 37

Трагичната съдба на принцеса Даяна застигна и Кейт (СНИМКИ)

  • принц уилям-
  • кралско семейство-
  • кейт мидълтън-
  • принцеса даяна-
  • съдба-
  • изневяра

От известно време се говори упорито, че принц Уилям изневерява на съпругата си с нейна приятелка

Снимки: Shutterstock

От известно време насам редица световни таблоиди твърдят, че Кейт Мидълтън е поела по печалните стъпки на покойната принцеса Даяна. Медиите упорито смятат, че принц Уилям, подобно на баща си принц Чарлз, май изневерява на съпругата си. При това с тяхна стара позната.

Твърди се, че извънбрачната връзка на принц Уилям е с Роуз Ханбъри.

Тя е маркиза на Шолмодел, който поради някаква необяснима причина британците произнасят „Чъмли”. Роуз е съпруга на маркиз, който е с малко по-ниската титла на херцог (какъвто и принц Уилям).

Ханбъри е приятелка на Кейт и съпругът ѝ от дълги години. Тя е от Норфолк, бивш модел, който стана известен не само заради изящните си форми, но и заради това, че позира преди време в бански костюм до самия британски премиер Тони Блеър. Нейният съпруг Дейвид Роксавад е с 23 години по-възрастен от нея. Той е наследник на имение, което се оценява на 115 милиона лири стерлинги. Те са мегабогати и са доста популярни в аристократичните кръгове на Великобритания. Не е тайна, че бабата на Роуз някога е била шаферка на сватбата на кралица Елизабет II, а самата Роуз бе призната за най-стилно облечената жена на сватбата на Кейт и Уилям.

Според слуховете самата Кейт Мидълтън е научила за извънбрачната връзка на съпруга ѝ принц Уилям още през април тази година. Тогава тя вдигнала жесток скандал не само на половинката си, но и на Роуз, с която се предполага, че ѝ изневерява. Кейт забранила на двамата да общуват повече.

Още от 2018 г. пресата активно обсъжда предполагаемия предстоящ развод в семейството на Кейт и Уилям. Предполага се, че съпрузите отдавна не се разбират помежду си и безкрайно се карат.

Стигна се до там, че много медии дори приписваха връзка на принц Уилям със снаха му Меган Маркъл. Някои медии дори стигнаха до там да пишат, че Кейт настоявала Меган и принц Хари да напуснат Великобритания и да се преместят в САЩ, за да не отклоняват медийното внимание върху себе си, а и Меган и Уилям да не са толкова близо един до друг.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 42 гласа.

Свързани новини