Отидете към основна версия

7 698 13

24 красавици се борят за короната на Мис Варна (СНИМКИ)

  • конкурс за красота-
  • мис варна 2019-
  • конкурс-
  • претендентки-
  • наплив-
  • дебютантки-
  • конкурсна програма

Много от момичетата тази година се оказаха дебютантки в конкурсите за красота

Снимки: shutterstock

Огромен наплив от мераклийки за титлата “Мис Варна” 2019, отчетоха организаторите на престижния конкурс за красота тази година.

Кастингът предизвика небивал интерес сред младите варненки, но до самия конкурс бяха допуснати само 24 момичета, които бяха селектирани от над 50 кандидат-претендентки.

Кастингът се проведе в един от варненските молове, а в комисията за подбор на участничките бяха Мира Матеева – собственик на модна агенция VIP Fashion Group, Габриела Кирова – Мис България 2016, Михаела Йорданова – Мис Варна 2018 и Моника Драгнева – Мис Варна 2017. Те бяха нагърбени с нелеката задача да оценят комплексно кандидатките по техните качества – визия, харизма, интелект и творчески потенциал.

Интересното тази година в конкурса е, че сред желаещите да грабнат короната има много нови лица, които до сега не са явявали на подобни конкурси. Много от тези момичета не са стъпвали на големия подиум досега и избирането им за конкурса може да се окаже огромно предизвикателство за тях.
По традиция, победителката от конкурса за красота на морската столица е тази, която представлява града в националния конкурс "Мис България".

Ето защо избраните дебютантки ще трябва да положат големи усилия, за да се справят не само на местно, но и на национално нива, а кой знае - може дори да стигнат до световната версия на конкурса.

Традиция е спечелилото момиче да представи морската ни столица на националния конкурс Мис България в края на годината.

Организатор и продуцент на "Мис Варна" за четиринадесета поредна година е модна агенция VIP Fashion Group, чийто екип отново подготвя грандиозен спектакъл, който ще се проведе на 22 август в зоната на Пристанище Варна.

Преди да стъпят на подиума, избраните за участие момичета, първо ще трябва да преминат през сериозно обучение и подготовка, а натоварената им програма включва ежедневни репетиции, фитнес тренировки, фотосесии и благотворителни инициативи.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.

Свързани новини