Отидете към основна версия

16 047 19

"Под прикритие" се завръща в БНТ с невиждана сделка

  • сериал-
  • шоу-
  • под прикритие-
  • бнт-
  • джаро-
  • куката-
  • крими

Михаил Билалов, който изпълняваше ролята на боса Джаро, няма да се завърне в тв поредицата

Един от най-гледаните български сериали – хитовата крими поредица на БНТ "Под прикритие", се завръща на телевизионния екран с нов, шести сезон и навярно с нови продуценти. Снимките на мегапродукцията ще започнат в рамките на един месец, а шефът на обществената телевизия Емил Кошлушов води интензивни преговори с испански и немски дистрибутори, които ще държат правата за разпространението на сериала извън България.

По този начин БНТ няма да похарчи нито лев за завръщането на най-рейтинговия си сериал, а всички разходи ще бъдат поети от новите испански и немски продуценти. Предвижда се новия сезон на поредицата да се състои от 8 епизода, като всеки от тях ще струва около 2 милиона лева. БНТ ще осигури снимачна техника и оператори, а засега от телевизията пазят в тайна кой ще е режисьорът на "Под прикритие". Малко вероятно е това да е Димитър Митовски, независимо че пловдивчанинът е създател на криминалната поредица.

"Голяма част от звездния актьорски екип на сериала не иска да работи повече с режисьора Митовски, затова се търси друг вариант. В екипа от сценаристи със сигурност ще влезе актьорът Мариан Вълев, който пък влезе в ролята на на гангстера Куката в предишните епизоди от поредицата", издават запознати.

В новия сезон на "Под прикритие" обаче няма да участва Михаил Билалов, придобил популярност като мафиотския бос Джаро в сериала. За заместник на Билалов като нов бос на мафията се спряга друго популярно актьорско име – Калин Сърменов, настоящ директор на Сатиричния театър. Идеята Сърменов да се превъплъти в образа на гангстерски бос е на Емил Кошлуков, разкриват запознати. Любопитен детайл е, че актьорът вече е играл мастит мафиот, но в друг хитов сериал – излъчвания по bTV "Седем часа разлика", в който Сърменов събра овациите като мафиота Милото. Новият екранен герой на Милото все още се разработва от екипа, подготвящ сценария на 6-и сезон на "Под прикритие". Вече се знае, че събитията ще текат като предистория на случилото се, пише "Уикенд".

В новия сезон на "Под прикритие" вероятно ще участват и братята Явор и Захари Бахарови, ще има и нова актуална красавица. Сред спряганите имена е това на Надя Атанасова, бивша водеща на предаването "Елит" по БНТ.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 18 гласа.

Свързани новини