Отидете към основна версия

25 120 73

Видове анални разширители за палави игри

  • анален-
  • разширител-
  • опашка-
  • фетиш

Необходим ви е разширител с правилния размер

Снимка: Shutterstock

Аналният секс е все още тема-табу, но истината е, че интересът към него не е никак малък. Доказателство за това са всевъзможните модели анални играчки, които с всяка изминала година се видоизменят така, че да задоволят широкия спектър на нарастващ интерес от страна на хората.Някои хора предпочитат да носят анален разширител само по време на любовната игра и секс, други - по цял ден.

Понякога може да бъде изключително вълнуващо да отидете на работа или на разходка с тайна, за която знае само вашия Доминиращ!

За този тип силова фетиш игра, трябва да изберете правилния анален разширител, за да избегнете нежелан дискомфорт и болка по време на продължително носене. Все пак Господарят трябва да е доволен от вас.

На първо и основно място - необходим ви е разширител с правилния размер. Ако сте начинаещ, насочете се към по-малки и тесни форми. Щом свикнете с този размер, можете да преминете към по-големите и широки плъгове.

След това трябва да прецените колко време бихте искали да носите своя разширител. Има анални разширители с два вида широка основа - кръгла и лодковидна. Кръглата е за кратко носене, понеже опира в бузите на дупето и с нея не е удобно да се седи или ходи дълго време. Лодковидната прилича на усмивка и идеално пасва между бузките на дупето, като по този начин може да се носи по цял ден.

Идва ред на това да изберете дизайна. Има класически разширители или такива, които позволяват да "надзърнете" в дупето на своя подчинен. Напоследък обаче голяма популярност набраха друг вид фетиш аксесоари, а именно - опашките.

Приятно е да влезете в роля на котенце, лисичка, прасенце, зайче, конче и други. Тези разширители също стават за по-дълго носене, стига да умеете да ги прикривате. Една малка заешка опашка е лесно да се скрие под някоя средно дълга пола, при лисичата е друго - там Sexwell съветват да си сложите рокля или пола, която не е къса и не е по тялото.

Единственият недостатък, който опашките създават, е по време на сядане - опашчицата леко пречи и трябва да се намести. Също е важно да се отбележи, че никое животинче не е пострадало в направата на тези аксесоари. Пухът е изкуствен и майсторски боядисан, така че да прилича на истинска козина.

Почистването на тези анални разширители става, както с всички - спрей за почистване, сапун и вода. След това изсушавате със сешоар, за да бухне и я сресвате.

Избирането на анален разширител е отговорна работа, все пак става въпрос за вашия комфорт, а с това не бива да се правят компромиси. Важното е да се забавлявате.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 54 гласа.

Свързани новини