Отидете към основна версия

20 709 86

ТОП 20 на най-сексапилните нации

  • най-сексапилните-
  • нации-
  • топ 20

Вижте на кое място са българите в тази класация

Снимка: Shutterstock

Всяка година се правят всевъзможни класации, някои от които са забавни, други са откровено абсурдни, а сега dir.bg представя една, която за някои ще бъде смешна, но за други ще бъде повод за гордост.

Някои нации са по-секси от други или поне такива са резултатите от проучване на сайта bigseventravel. Аудиторията му класира къде по света са най-красивите хора. На потребителите не е била предоставена интерпретация на думата "секси", така че интерпретацията е оставена на тях.

Според речника Мериам-Уебстър "секси" е "като цяло привлекателен или събуждащ интерес". Докато красотата може да бъде само външен показател, може би е малко неприятно за националностите, които са класирани като най-малко сексапилни в света.

За българите остава успокоението, че сме в топ 20 и по-конкретно на 17-о място.

20. Унгария

Жа Жа Габор е една от най-красивите звезди, които Холивуд е виждал, така че е релевантно унгарците да влязат в топ 20. Друга известна личност с унгарски произход е Дрю Баримор.

19. Япония

Древната страна на елегантността, ароматните вишни и гейшите е другото място, където можете да видите атрактивни хора.

18. Чехия

Тя е родно място на някои от най-известните модели и лица - Ивана Тръмп, Каролина Куркова, Полина Порижкова.

17. България

Малката балканска страна може би не съвсем очаквано е доста назад в класацията. А от сайта препоръчват на потребителите си да обърнат внимание на Григор Димитров и Нина Добрев.

16. Испания

Всяка нация, която може да поддържа фигурата си с месо, червено вино и сирене, няма как да не бъде секси. А едни от емблематичните примери са Антонио Бандерас, Пенелопе Крус и Енрике Иглесиас.

15. Барбадос

Може би неустоимият акцент или пък възприемането на Барбадос като рай на земята са повлияли на оценката. Какво и да е, хората от Барбадос са много впечатляващи, а типичен пример е Риана.

14. Кения

Едва ли това е изненада, тъй като един от представителите на африканската страна са Лупита Нионго, която е чест гост на червения килим. А за пример е даван и олипийският шампион на 800 м бягане - Дейвид Рудиша.

13. Холандия

Холандците се характеризират с височина, честност и неподправен стил. Те са хората, които направиха колоезденото модерно, което несъмнено е знак за сексапил. От Холандия произлизат Еди Ван Хален и Афроджак.

12. Франция

Езикът на любовта, афродизиаците и още нещо. Това обаче не е достатъчно, за да влязат в топ 10, въпреки това несъмнено французите са секси и то не от вчера. Вземете за пример Брижит Бардо, Катрин Деньов и Ален Делон на младини.

11. Индонезия

За индонезийците семейството, музиката и фиестите са особено важни. Това може да бъдат доста привлекателни приоритети - и особено сексуално. Певицата Агнес Моника е един типичен пример за привлекателността на индонезийците.

10. Канада

Всички знаем, че има един филм, който може да убеди всеки в сексапила на канадците и той е "Тетрадката". От Канада произлизат Раян Гослинг, Рейчъл Макадамс, Раян Рейнолдс, Дрейк.

9. Великобритания

Квинтесенцията на британската привлекателност може би е Мистър Дарси, изигран от Колин Фърт, но в същото време имаме представители като Джъд Лоу и Стормзи.

8. Армения

Едва ли в момента има по-известно арменско семейство в света от клана Кардашиян, разбира се, не бива да забравяме и неустоимата Шер.

7. Италия

От София Лорен до Моника Белучи - италианските жени са едни от най-красивите в света. А какво можем да кажем за мъжете? Бабата и дядото на Брадли Купър са италианци.

6. Южна Африка

Южна Африка е чудесна пресечна точка на култури, което създава чудесни условия за красиво разнообразие, а и е доста секси място. Оттам произхождат Чарлийз Терон и Илон Мъск.

5. Австралия

Явно общото впечатление за австралийците е, че са секси сърфисти. А Кайли Миноуг, Хю Джакман и Хийт Леджър, независимо дали карат сърф или не, определено са секси.

4. Бразилия

Бразилия ни даде изрязаните бикини и "феномени" като Роналдо и Адриана Лима.

3. Филипините

Може би най-типичният представител на филипинците е професионалният боксьор Мани Пакиао, но и Бруно Марс и много участнички в конкурса "Мис Свят" ги извеждат напред в класацията.

2. Дания

Впечатляващото 2-ро място на датчаните доказва, че са сексапилни на много нива. Една сексапилна нация, но доста незаинтересована от това. Сред представителите на Дания са Бригите Нилсен и Виго Мортенсен.

1. Украйна

Украинците определено имат поразителна визия и са оглавили класацията за 2019 г. Ако някой все пак не е съгласен, нека погледне Мила Кунис.

Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 30 гласа.

Свързани новини