Отидете към основна версия

15 020 32

Изловиха новия водещ на bTV с една от най-красивите българки (СНИМКИ)

  • николаос цитиридис-
  • славена вътова-
  • фитнес-
  • тренировка-
  • упражнения-
  • водещ на btv

Двамата демонстрират опасна близост

Крепка дружба и доста опасна близост вече се е заформила между новия водещ на вечерното шоу по bTV Николаос Цитиридис и сексапилната моделът Славена Вътова, която доскоро гледахме като жури в риалити формата "България търси талант".

Както стана ясно по-рано тази седмица, Цитиридис бе обявен като новия властелин на вечерния праймтайм в bTV, който като журналист, сценарист и стендъп комик ще се заеме със задачата да внесе забавление и хумор в късния ефир от понеделник.

За да се справи с нелеката задача обаче, Николаос явно спортува редовно, за да се поддържа във форма. Така папараци го уловили как тренира в столичен фитнес.

Оказа се, че новият водещ вече се е сдушил по спортна линия със звездното лице от същия ефир Славена Вътова. Дългокракият модел и майка на две деца е известна с дисциплината си да тренира всеки ден, за да поддържа фигурата си.

В кварталния спортен клуб Славена прекарва близо час и половина заедно с Николаос, като ту тя го наставлявала на кой уред какво да прави, ту той ѝ помагал в упражненията. Накрая обаче, когато Цитиридис решил, че тренировката е приключила, Славена го върнала от вратата и го накарала да направят близо 100 коремни преси заедно, пишат родните клюкарски издания.

Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 20 гласа.

Свързани новини