Отидете към основна версия

27 210 33

Жена изпрати голи снимки на съпруга си, а той полудя и…

  • голи снимки-
  • изненада-
  • съпруга-
  • реакция-
  • ревност

Съпругата не очаквала, че половинката ѝ ще реагира така на изненадата 

Снимки: shutterstock

Мъжете обичат, когато хубавата им половинка им изпрати провокативна снимка. Именно заради това една съпруга искала да изненада мъжа си с пикантни снимки, но в крайна сметка той не останал въодушевен, а по-скоро бил ядосан.

Какво накарало мъжът да реагира така, обяснява самият той в публикация, която споделя случката в социалната мрежа Reddit. Той обяснява, че бил развълнуван, когато съпругата му му казала, че има изненада за него и му подарила фотоалбум.

Когато го отворил, той видял, че вътре има голи снимки на съпругата му, която, по негови думи изглеждала феноменално на тях.

Мъжът разказва, че бил щастлив, докато не попитал жена си, кой я е снимал.

Той научил, че става дума именно за мъж фотограф и се разгневил, защото тя позирала гола пред непознат мъж и не му казала за това.

Той ѝ казал, че трябва да разговаря с него и че не иска да позира пред други мъже, а тя реагирала бурно, защото искала само да изненада съпруга си. Мъжът сподели тази история с reddit, така че реакциите бяха разделени:

"Жена ми те изненадала със секси голи снимки, а ти се тръшкаш кой я е снимал?"; "Предполагам, че е професионален фотограф и между тях е имало само професионално взаимодействие. Тя се опитала да направи нещо хубаво за теб “.

Има и други, които коментират, че жената не трябва да позира гола пред друг мъж и то непознат.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 22 гласа.

Свързани новини