Отидете към основна версия

9 011 7

Първият спечелил iPhone 4S от Bazar.bg

Само с публикуването на една безплатна обява в специализирания сайт Bazar.bg може да спечелите iPhone 4S. Това не е шега, а факт. Първият победител се казва Петър Харизанов. Той е от Пловдив. Завършил е Техническия университет в Града на Тепетата. По професия е програмист. Занимава се с верификация на чипове. Той получи наградата си в офиса на "Резон Медия" в София, ул. "Карнеги" 11А.

"Как стигнах до Bazar.bg? Търсех начин да продам кецовете си и от Facebook ми изникна реклама на Bazar.bg. В действителност публикувах обявата, защото исках да участвам в играта. Благодаря на сайта за наградата. Първоначално като ми се обадихте помислих, че е шега. Вече съм сигурен, че не е”, каза при получаване на наградата Харизанов.Той сподели, че вероятно ще подари на приятелката си спечеленият подарък.

Той печели награда, след като на 21 юни публикува обява за продажба на кецове. Офертата отговаря на всички условия на играта. Победителят беше избран пред нотариус на 19 юли в 14.16 ч.

Сайтът Bazar.bg е най-големия портал за публикуване на обяви у нас. В него може да продадете всичко – от жилище или кола до старата си кафеварка. В момента може да намерите над 300 000 стоки!

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини